Smartmobil.sk Google+ Facebook Twitter

NAVIGON Mobile Navigator

Moderátor: Moderátor

Užívateľ 0/5
Príspevky: 38
Registrovaný: Sob Aug 09, 2008 12:00 am
Bydlisko: Komarno
Poďakoval: 1 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod Attilka » Ned Nov 02, 2008 11:17 pm

THX !
mam to uz v mobile,ale neviem,nepozdava sa mi ta mapa,mam tam EE a nevidim ju v zozname "aktivovanych",nevies ci netreba nejak aktivovat ?
Nokia 5800 XM,fw 52.0.007

bajo27

Poslaťod bajo27 » Ned Nov 02, 2008 11:42 pm

Prosim vas poradi mi niekto zhanam N95 navigacu ´mapy dakujem :)

gibo

Poslaťod gibo » Pon Nov 03, 2008 11:57 am

Z demo baliku od Navigonu treba vyextraktovat obsah Eastern_Europe/maps do E:/Navigon tak,
ze budes mat v E:/Navigon/maps subor Eastern_Europe.map a dva dalsie foldre.
Nic netreba aktivovat. V /eastern_Europe/SIS/LANG/S60v3 sa nachadzaju lokalizacie hlasovej navigacie.

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 101
Registrovaný: Pon Jún 02, 2008 12:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod peter63 » Pon Nov 03, 2008 12:42 pm

Chcem sa spytat na 2 veci...funguje to niekomu na e61 resp na symbiane bez fp?

Zaujimalo by ma pokrytie map oproti Sygicu a tiez celkovy dojem z navigacie...rychlost, ovladanie, hlasova navigacia, inteligencia vypocitanej trasy. Dik za odpovede.
HTC HD Blackstone windows mobile 6.1
HTC touch HD
___________________________
Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

gibo

Poslaťod gibo » Pon Nov 03, 2008 2:10 pm

Sygic pouziva mapy od Teleatlasu. Navigon, Nokia maps a Garmin maju mapy od Navtequ. Pokrytie Slovenska je cca 99% avsak chyba vyhladavanie adries v mensich mestach. Vyhladavanie cisiel domov je len vo velkych mestach (Bratislava, Kosice). Navteq je momentalne aktualnejsii, je tam aj novy usek dialnice pod Tatrami. Aby som nezabudol do Garminu existuje este Slovakia Road v6, ktora ma cestne pokrytie mensie (oblast Bratislavy je dost neaktualna) avsak vo vyhladavani adries je na tom vyrazne lepsie. O kvalite cestneho pokrytia sa radsej nebudem vyjadrovat. V kazdej zo spomenutych map je dost vela chyb.

A co sa tyka softu pre navigaciu. Navigon pre Symbian je velmi skromny soft, chudobny brat verzie pre PNA.

Moj rebricek navigavcii pre Symbian:

1. Sygic McGuider
2. Garmin Mobile XT
3. Nokia Maps
4. Navigon

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 101
Registrovaný: Pon Jún 02, 2008 12:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod peter63 » Uto Nov 04, 2008 10:10 am

Vdaka. Mna sice pokrytie Slovenska az tak netrapi, ale ak je to taka "skromna" navigacia, tak to radsej asi ani nebudem testovat. Pouzivam Sygic a TT, videl som este nejaky Copilot, ale neskusal som. Garmin je nepouzitelny a Nokia maps su pre moj mobil len vo verzii 1 a ta ma velmi nepresvedcila. Neostava nam nic ine ako dufat, ze TT da verziu 7 ako premiu do nejakej Nokie ako to urobil s HTC.
HTC HD Blackstone windows mobile 6.1
HTC touch HD
___________________________
Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 17
Registrovaný: Uto Jún 24, 2008 12:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Navigon a POI

Poslaťod olha » Str Nov 05, 2008 1:05 pm

Ahoj, rozbehnul jsem Navigon na E90, jede super ale jenom na prednim display. Ma mnoho map, ale nevite nekdo, jak do ni nainstalovat POI - radary? O.H.

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1020
Registrovaný: Pon Aug 11, 2008 12:00 am
Bydlisko: Slovensko
Poďakoval: 35 krát
Obdržal poďakovanie: 20 krát

Poslaťod NIC61 » Sob Nov 08, 2008 6:59 pm

No ja som dnes skusil tu 7-ku ide v poho ,len nemožem nastavit a uložit domacu adresu...a ešte ak dam vyhladat podla ADRESY ,zadam mesto napr. KOŠICE alebo hociake tak to vobec nenajde...vam to ide? A Slovensky jazyk na to nieje???
Samsung Galaxy Note4 (No Root) Fw. 6.0.1

gibo

Poslaťod gibo » Ned Nov 09, 2008 12:23 am

Hľadá to v pohode, len si musíš v hornom pravom rohu zmeniť AL na SK, v Albánsku nemajú Košice. Navigon tak ako Nokia Maps ešte slovenčinu neobjavili.

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1020
Registrovaný: Pon Aug 11, 2008 12:00 am
Bydlisko: Slovensko
Poďakoval: 35 krát
Obdržal poďakovanie: 20 krát

Poslaťod NIC61 » Ned Nov 09, 2008 2:57 pm

Aha...vdaka...a ešte jedna vec,neda sa ciel vyhladat na mape? nokia to ma a aj ostatne to maju, ale v Nvigon-e som to nikde nenašiel,posuvat po mape to ide ale bez ikonky...takže ako je to?

Edit: Vymazana zbytocna citacia, necituj posledny prispevok a Obrázok nobody
Samsung Galaxy Note4 (No Root) Fw. 6.0.1

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 12
Registrovaný: Uto Júl 29, 2008 12:00 am
Bydlisko: Italy
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod GgDag » Str Nov 19, 2008 11:59 pm

Ja nech robim co robim stale mi to zamrzne pocas instalacie :(

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 79
Registrovaný: Ned Máj 18, 2008 12:00 am
Poďakoval: 17 krát
Obdržal poďakovanie: 17 krát

odinštalácia navigonu

Poslaťod anton53 » Sob Dec 06, 2008 3:08 pm

Prosím o radu, ako odinštalovať navigon z n95 8 gb, pri zapnutí mobilu sa vždy inštaluje a cez správcu aplikácií to nejde odstrániť.

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 22
Registrovaný: Str Okt 15, 2008 12:00 am
Bydlisko: Martin
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: odinštalácia navigonu

Poslaťod hurvos » Štv Dec 11, 2008 12:37 pm

daj si vymazat instalacku navigonu... uz ju nepotrebujes mat v tel. ked je to nainstalovane... :-)

Moderátor
Avatar užívateľa
Príspevky: 1844
Registrovaný: Sob Mar 01, 2008 1:00 am
Poďakoval: 2 krát
Obdržal poďakovanie: 27 krát

Poslaťod jlp » Štv Dec 11, 2008 2:26 pm

navigon je podla mna shit....na WM sa mi ho za boha nepodarilo nainstalovat.. :( mapy nan su uz aj Q4 2008...ale...nejde a navyse je novy sygic. :D
iPhone 7 256GB iOS 10.1
MBP Retina 13.3" Early 2015
400Mbps Down / 40Mbps Up

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 126
Registrovaný: Uto Dec 02, 2008 1:00 am
Bydlisko: Poprad
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 1 krát

Poslaťod BK_One » Uto Dec 23, 2008 4:43 pm

Zdravym.Navigon som nainstaloval podla postupu.Funguje len ide po nemecky.Poradte ako to zmenim na Slovencinu.

Takze kto ma zaujem o navigon nech taha tento link
Kód: Vybrať všetko
Obsah tagu CODE je skrytý pre návštevníkov, prosím zaregistrujte a prihláste sa

Treba to len stiahnut,rozbalit na hard disk,pripojit mobil cez Mass memory a instalovat spustenim start.exe na kartu.
Potom uz len pripojit mobil cez pc suite a instalovat subor Navigon-mn7-s60v3.sis ktory je v adresare Sis.Kym spusti instalaciu prejde kus casu treba len cakat a potom v adresary lang spustime instalaciu MnSoundsCzech.sis.

Hotovo.Po spusteni Navigonu treba v okienku v pravo hore zmenit z Al na SK.Vsetko je v cestine.

Poznamka:Pred spustenim Navigonu vzdy zapnite Integrovane Gps alebo ten kto ma predplatene data asistovane Gps.

Zatial som to skusal len na balkone a v pohode to naslo satelity.Budem rad ak to niekto odskusa a napise ako to funguje.Ak by to nefungovalo tak mam este dve instalacky inej verzie.Tak keby to neslo rad ich tu nahodim.
Samsung Galaxy S4 4.4.4 Audemony 5.1 Ael kernel 6.3

NaspäťĎalej

Späť na OSTATNÉ GPS

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 1 hosť

TOPlist