Smartmobil.sk Google+ Facebook Twitter

Sygic WM - stara tema

Tu môžete diskutovať o problémoch, riešeniach a skúsenostiach. Pre každý NOVÝ problém vytvorte tému. Riešenia sa potom zakomponujú do hlavných tém a téma tu bude zmazaná.

Moderátor: Moderátor

Moderátor
Avatar užívateľa
Príspevky: 1844
Registrovaný: Sob Mar 01, 2008 1:00 am
Poďakoval: 2 krát
Obdržal poďakovanie: 27 krát

Sygic WM - stara tema

Poslaťod jlp » Pia Sep 26, 2008 11:36 am

V tomto prvom príspevku nájdete vždy aktuálne linky a ak bude možné, aj aktuálne mapy a verzie s návodom. Nefunkčné linky mi hláste cez súkr. správy.

Sygic Mobile Maps 9 (Sygic v. 7.71.7044 Symbian, WM, Android version)

Sygic Mobile Maps 2009 7.71.5529

Download:
Download z RapidShare.com

Návod:
0. Odinštalujte a vymažte starú verziu.
1. Stiahnite si aplikáciu.
2. Rozbaľte do ROOTu pamäťovej karty. (mobil treba mat pripojeny k pc v rezime mass storage / prenos dat)
3. Nahrať mapy do adresára Maps na ROOTe karty.
3. Nainštalujte pomocou Autorun.exe v adresari 2577.
4. Po inštalácii môžte zmazať adresár 2577 a súbor SetupWinMobile.exe.
4. Hotovo.

Enjoy!

Heslo: symbianmania.sk

Mapy 2009.03:
Kód: Vybrať všetko
Obsah tagu CODE je skrytý pre návštevníkov, prosím zaregistrujte a prihláste sa
Naposledy upravil jlp dňa Pon Dec 15, 2008 11:45 am, celkovo upravené 17
iPhone 7 256GB iOS 10.1
MBP Retina 13.3" Early 2015
400Mbps Down / 40Mbps Up

Aktívny užívateľ
Príspevky: 151
Registrovaný: Uto Feb 26, 2008 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod jjsan » Ned Okt 05, 2008 9:59 am

chybaju tam verzie map ako mam vediet ze mam tu aktualnu prave
HTC Desire cm7
Programovanie pre Android http://symbianmania.sk/forum/viewtopic.php?f=141&t=9889

Moderátor
Avatar užívateľa
Príspevky: 1844
Registrovaný: Sob Mar 01, 2008 1:00 am
Poďakoval: 2 krát
Obdržal poďakovanie: 27 krát

Poslaťod jlp » Ned Okt 05, 2008 2:35 pm

akonahle budu aktualnejsie, budu tam.. :)
iPhone 7 256GB iOS 10.1
MBP Retina 13.3" Early 2015
400Mbps Down / 40Mbps Up

smates

Poslaťod smates » Štv Nov 06, 2008 10:44 pm

Nejsou nekde ke stazeni CZ hlasy jako na TT nebo iGo?Je tam jen jeden muzskej a rad bych nejakej jinej.

Moderátor
Avatar užívateľa
Príspevky: 1844
Registrovaný: Sob Mar 01, 2008 1:00 am
Poďakoval: 2 krát
Obdržal poďakovanie: 27 krát

Poslaťod jlp » Pia Nov 07, 2008 10:32 am

pokial viem, nie su...
iPhone 7 256GB iOS 10.1
MBP Retina 13.3" Early 2015
400Mbps Down / 40Mbps Up

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 4
Registrovaný: Pon Aug 04, 2008 12:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

sygic pre wm

Poslaťod cermak » Pon Nov 10, 2008 10:13 am

mám navigáciu Prestigio geovision 350, ktore beží na winmobile. ako sa tam dá nainštalovať Sygic? Má slot pre SD.
Ďakujem
Nokia E51, fw 220.34.37
GPS i-Tec slim
Sygic McGuider 2009 Europe

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 36
Registrovaný: Štv Júl 24, 2008 12:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod Jacksvk » Pon Nov 10, 2008 12:42 pm

presne ako to tu mas popisane ako instaloval som to len na pda a mobily s winM ale musi to ist presne ako podla toho popisu aspon mne to fungovalo na 100percent

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 4
Registrovaný: Pon Aug 04, 2008 12:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

sygic

Poslaťod cermak » Pon Nov 10, 2008 1:26 pm

no tak som to chcel vyskusat, ale bod č.3 Sputiť v mobile súbor setupsymbians60.sis a nainštalovať aplikáciu na kartu. (Pri instalácii ignorovať chybu o DRIVETODAY.DLL)

ta navigacia je wm a nie symbian, takze to tam nespustim.
Nokia E51, fw 220.34.37
GPS i-Tec slim
Sygic McGuider 2009 Europe

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 36
Registrovaný: Štv Júl 24, 2008 12:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod Jacksvk » Pon Nov 10, 2008 2:05 pm

takze to co si si sitahol tunak cele prekopci n apametovku toho PDA alebo co to mas tam je chyba v tom navode ja som to spravil takto cele som to skopcil na tu kartu a potom som ju dal do pda a ten subor 2577 je v podstate autorun ten sa spustil a nainstaloval som a odblokoval mapy podla navodu a nakoniec vymaz subor 2577 a pojde ti to ok len si treba stiahnut tuto verziu co je tu hore

edit jlp: diky za upozornenie...uz je to opravene

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 4
Registrovaný: Pon Aug 04, 2008 12:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

sygic

Poslaťod cermak » Pon Nov 10, 2008 3:36 pm

dik, skusim to
Nokia E51, fw 220.34.37
GPS i-Tec slim
Sygic McGuider 2009 Europe

presunuty prispevok

Nastavenie internej GPS vo McGuideri

Poslaťod presunuty prispevok » Str Nov 12, 2008 10:07 pm

huncut napísal:Ahojte vsetci, chcel by som sa Vas opytat ci by ste mi nevedeli poradit ako nastavim Navigaciu McGuider v Samsung i900...............stale ked dam pripojenie tak ma pripoji cez GPRS teda cez externu a ja potrebujem internu viete mi poradit ako to nastavim..............dakujem!!!!!

Moderátor
Avatar užívateľa
Príspevky: 1844
Registrovaný: Sob Mar 01, 2008 1:00 am
Poďakoval: 2 krát
Obdržal poďakovanie: 27 krát

Poslaťod jlp » Štv Nov 13, 2008 2:52 pm

Upraveny prvy prispevok....navrat k finalnej verzii 7.52.409, nakolko 7.60 dost cudne pocita trasu.
iPhone 7 256GB iOS 10.1
MBP Retina 13.3" Early 2015
400Mbps Down / 40Mbps Up

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 8
Registrovaný: Pon Nov 17, 2008 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod Beretta92FS » Uto Nov 18, 2008 10:26 pm

ahoj mozte mi prosim povedat, co mam spravit, spravil som to podla navodu-skopiroval som to na pam. kartu ale ziadny autorun mi to nespusti a v mobile sa mi to neda spustit,vyhodi mi ze bud "cast suboru chyba alebo ma program neplatny cerifikat" .Mam samsung i900

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 36
Registrovaný: Štv Júl 24, 2008 12:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod Jacksvk » Str Nov 19, 2008 11:37 am

ako subor oznaceny 2577 to je v podstate autorun takze si to zle skopiroval dal si si to na kartu nap X:/maps X:/2577 atd nie do ziadneho podsuboru priamo na ROOT karty to musis dat skus to a uvidis ze ti to pojde

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 8
Registrovaný: Pon Nov 17, 2008 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod Beretta92FS » Str Nov 19, 2008 11:25 pm

uz som to nainstaloval,ale neviete mi este poradit,ako nastavit port gps?Nejak mi to nefunguje,vobec nenajde gps porty,aj program zapinam nejak cez subory,po kliknuti na ikonu mcguider mi vyhodi ze subor drive nieje podpisany doveryhodnym certifikatom a. jedna z jeho sucasti nejde najst.dakujem

Ďalej

Späť na Sygic - voľná diskusia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist