Smartmobil.sk Google+ Facebook Twitter

Začíname s Androidom

Neviete si s Vaším smartfónom so systémom Android poradiť? Sme tu pre Vás

Moderátori: Android moderátor, Moderátor

Užívateľ 0/5
Príspevky: 11
Registrovaný: Štv Dec 27, 2012 12:39 pm
Poďakoval: 1 krát
Obdržal poďakovanie: 1 krát

Re: Začíname s Androidom

Poslaťod hacker999 » Pia Máj 31, 2013 8:35 am

ja som ho unrootnul až potom mi som ho išiel aktualizovať. a prvej časti som neporozumel
sony ericsson xperia neo v 2.3.4 (root)

Užívateľ 4/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1075
Registrovaný: Str Apr 09, 2008 12:00 am
Bydlisko: Recha
Poďakoval: 55 krát
Obdržal poďakovanie: 64 krát

Re: Začíname s Androidom

Poslaťod Wotan » Pia Máj 31, 2013 8:52 am

Nájdi si tu tému zaoberajúcu sa tvojim telefónom, problematika rootu určite nie je "začíname s androidom". V časti zaoberajúcej sa tvojim telefónom ti určite niekto skôr poradí.
Galaxy NEXUS SlimBEAN
Nexus 7 SlimBEAN
SPD Endura 4
BM 550 HG, CRKT M16 EDC
G17

Užívateľ 2/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 513
Registrovaný: Štv Okt 21, 2010 3:04 pm
Bydlisko: Zlaté Moravce
Poďakoval: 3 krát
Obdržal poďakovanie: 5 krát

Re: Začíname s Androidom

Poslaťod Skiller18 » Uto Sep 10, 2013 10:51 pm

Zdravím, dá sa povedať že som taký nový užívateľ systému Android, pred tým som bol vždy verný nokie, a na android nadával (mal som ho pred tým pár krát na pár hodín), povedal som si Život je zmena a kúpil Windows Phone, všetko v poriadku, ale proste rád skúšam nové veci, tak som si povedal skúsim aj ten android.
čistá katastrfoa, ja už neviem či ja niečo robím zle alebo čo to je.
Kúpil som telefón, hodil tam rovno "nový"Android 4.1.2, tam mi nešla pamätovka, teda išla, ale neukladala mi veci, len raz začas, dal som na ňu pesničku napísalo Že nepodporuje formát, pritom klasika mp3 potom som ju skúsil zasa, potom ju už vzalo. A o pár dni ju otváram v telefóne zasa, a už nepodporuje, fotky to isté, tiež sa mazali svojvoľne, prípadne som odfotil, a fotka sa nedala načítať, no katastrofa.
Tak som prečistil telefón, stiahol Omega ROM v24 4.1.2
Nahodil, všetko išlo super, fakt že teraz sa mi ten android páčil celkom, aj tá pamätovka už šlapala tak ako mala !
Ale samozrejme dneska, pozeral som niečo na nete a boli na takej stránke otravné reklamy, stiahol som z marketu nejaký adblocker, ale nepomohlo, odinštaloval som. Potom idem cez prehliadač na net a že "web page not avilable" tak som dal Restart Device a samozrejme už sa nenaštartoval.
Zasa to podlahlo celé.
Dám mu poslednú šancu, skúsim ešte nahrať tú romku, a ak ešte raz padne tak pôjde do PI*E.
A prosím nenadávajte mi, chcem sa len spýtaŤ či neviete čo to mohlo zapŕíčiniť, na čo si mám dávať pozor. Pred tým som mal aj nejaký antivírus, ale nepomohol ani ten, stiahol som CS racing z marketu tie drag preteky áut, týždeň možno išla hra aj telefón, potom to padlo celé. Stále kontakty, správy zmazané, prihlasovať účty, inštalovať aplikácie, nemám na to čas, a hlavne nervy.
Posledná šanca, ak sklame, tak Lumia 820 to istí.
Viete mi teda povedať čo sa mu nepáči ? vdaka
Samsung Galaxy Note 3 32GB+32GB MicroSD
Android 4.4.2 KitKat Official

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 87
Registrovaný: Sob Dec 08, 2012 3:00 pm
Poďakoval: 5 krát
Obdržal poďakovanie: 14 krát

Re: Začíname s Androidom

Poslaťod funtomi » Uto Sep 10, 2013 11:05 pm

A aký šrot sisi to vlastne kúpil?
Nexus 7 16gb

Užívateľ 2/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 513
Registrovaný: Štv Okt 21, 2010 3:04 pm
Bydlisko: Zlaté Moravce
Poďakoval: 3 krát
Obdržal poďakovanie: 5 krát

Re: Začíname s Androidom

Poslaťod Skiller18 » Uto Sep 10, 2013 11:10 pm

šrot je v popise veď S2
Samsung Galaxy Note 3 32GB+32GB MicroSD
Android 4.4.2 KitKat Official

Užívateľ 4/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1075
Registrovaný: Str Apr 09, 2008 12:00 am
Bydlisko: Recha
Poďakoval: 55 krát
Obdržal poďakovanie: 64 krát

Re: Začíname s Androidom

Poslaťod Wotan » Uto Sep 10, 2013 11:18 pm

Tak v stručnosti Ti môžem povedať, že rozhodne nie je bežné čo sa ti deje a už vôbec nie na SGS 2. Pokukaj buď tu, alebo na xda nejakú inú ROM, prípadne urob wipe a inštaluj aplikacie po jednej a vždy ju riadne odskúšaj. Ešte ma napadá možnosť vymeniť sd kartu. Inštaluj len veci s google play a antivirus zatiaľ nerieš.
Galaxy NEXUS SlimBEAN
Nexus 7 SlimBEAN
SPD Endura 4
BM 550 HG, CRKT M16 EDC
G17

Užívateľ 4/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1578
Registrovaný: Str Aug 06, 2008 12:00 am
Poďakoval: 483 krát
Obdržal poďakovanie: 149 krát

Re: Začíname s Androidom

Poslaťod Druss81 » Uto Sep 10, 2013 11:23 pm

kupoval si nový, alebo starší... Čo všetko si robil z telefónom čo si ho kúpil. Fakt že základný popis žiadny, pokiaľ nemal niekto podobný problém... SKúšal si druhú kartu? AKú kartu ppoužívaš, nemáš čínu? skúšal si dať STOCK ROM? Fungoval si bez karty aj.... Skús sa rozpísať ale nie blbosťami ale k veci. Ak chceš, my ho pošli, Ti ho otestujem, mám tiež S2 a bez problémov
Samsung Galaxy S6 Edge 32 GB Gold Xtrealite ROM + root
Samsung Galaxy S2 CM 13
Ak sa Vám páči toto fórum a naša práca, prosím prispejte na jeho chod! Doména a hosting sa nezaplatia samé... TU
Neposielaj mi peniaze, ani neďakuj textom, miesto toho klikni na palec v pravo hore. Za seba Ti ďakujem

Užívateľ 2/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 513
Registrovaný: Štv Okt 21, 2010 3:04 pm
Bydlisko: Zlaté Moravce
Poďakoval: 3 krát
Obdržal poďakovanie: 5 krát

Re: Začíname s Androidom

Poslaťod Skiller18 » Uto Sep 10, 2013 11:31 pm

Telefón som kúpil samozrejme s druhej ruky, dostal som ho z Androidom 2... neviem presne. Tak som ho zaktualizoval, to je všetko. Potom som na ňom normálne frčal až na tú kartu, ktorá je zrejme čína (no keď sa darí tak sa darí)
Práve sa tam snažím dať tú omega rom, aj všetko vyčistím aj factory reset aj full wipe, aj to nainštaluje, ale nezapne sa telefón nahodí Samusn galaxy S2 a keď má nabehnúť logo ROM-ky, tak sa reštartuje a tak dookola..ach jaj
Druhú kartu som skúšal, tá išla v pohode, ale na tejto omega rom už išla aj táto moja.
Stock Rom som zatiaľ neskúšal, môžem skúsiť aj to, veď už ani nemám na výber.
No ak si stým nedám rady tak asi aj pošlem. Ale ak by sa dalo radšej by som to vyriešil doma, telefón potrebujem ako každý.
ps: robi to aj ked vyberiem microsd
Samsung Galaxy Note 3 32GB+32GB MicroSD
Android 4.4.2 KitKat Official

Užívateľ 4/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1075
Registrovaný: Str Apr 09, 2008 12:00 am
Bydlisko: Recha
Poďakoval: 55 krát
Obdržal poďakovanie: 64 krát

Re: Začíname s Androidom

Poslaťod Wotan » Uto Sep 10, 2013 11:40 pm

Prepáč, ale píšeš trochu ako tatar čo ti vlastne ten telefón robí? Nabehne ti vôbec systém, alebo si v bootloope? Máš tam omega rom, alebo sa ju tam len snažíš dostať? Nemyslím, že by boli nevyhnutné skúšať stock ROM v romkach na sgs2 sa moc neorientujem, ale skus nejakú absolútnu klasiku aokp alebo cm
Galaxy NEXUS SlimBEAN
Nexus 7 SlimBEAN
SPD Endura 4
BM 550 HG, CRKT M16 EDC
G17

Užívateľ 2/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 513
Registrovaný: Štv Okt 21, 2010 3:04 pm
Bydlisko: Zlaté Moravce
Poďakoval: 3 krát
Obdržal poďakovanie: 5 krát

Re: Začíname s Androidom

Poslaťod Skiller18 » Uto Sep 10, 2013 11:46 pm

Kriste, veď píšem čo sa mi stalo, potom som tam mal Omega Rom, čiže už tam bola ! chapenzi ? ale podlahlo to
teraz sa ju tam teda snažím dať znova, ale teraz som už v boot loope, dookola sa reštartuje.
To robí momentálne telefón, boot loop.

-- autoeditácia príspevku 11 Sep 2013, 00:59 --

Tak som tam ako tak natlačil stock rom, telefón som oživil. jedna ráno, ide ma j***ut ...skúsim tam dať späť Omegu..uvidíme
Samsung Galaxy Note 3 32GB+32GB MicroSD
Android 4.4.2 KitKat Official

Užívateľ 4/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1578
Registrovaný: Str Aug 06, 2008 12:00 am
Poďakoval: 483 krát
Obdržal poďakovanie: 149 krát

Re: Začíname s Androidom

Poslaťod Druss81 » Str Sep 11, 2013 6:45 am

Bohvie čo robil majiteľ predtým. Ak máš nejaký problém, tak ho treba opísať, čím viac info dáš, tým skôr Ti pomôžeme. Ak máš čínsku kartu, daj si ju niekam inam a do sGS2 daj normálnu. Natlačil STOCK ROM, flashol si ju cez ODINa? Robil si si ptm root? Ako si ho robil? Fakt neviem, ako ti má človek pomôcť, keď sa vyjadruješ neúctivo a podráždene.
Samsung Galaxy S6 Edge 32 GB Gold Xtrealite ROM + root
Samsung Galaxy S2 CM 13
Ak sa Vám páči toto fórum a naša práca, prosím prispejte na jeho chod! Doména a hosting sa nezaplatia samé... TU
Neposielaj mi peniaze, ani neďakuj textom, miesto toho klikni na palec v pravo hore. Za seba Ti ďakujem

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 454
Registrovaný: Ned Jún 08, 2008 12:00 am
Poďakoval: 11 krát
Obdržal poďakovanie: 14 krát

Re: Začíname s Androidom

Poslaťod Blekota » Str Sep 11, 2013 11:04 am

ten adblocker ti zmenil nastavenia proxy tak sa ti teraz nic nechce zobrazovat..

vymaz nastavenia k wifi co sa pripajas a bude to ok
Xperia Z1 no root
Galaxy Tab 2

Aktívny užívateľ
Príspevky: 804
Registrovaný: Uto Máj 10, 2011 5:49 pm
Bydlisko: Oščadnica
Poďakoval: 19 krát
Obdržal poďakovanie: 38 krát

Re: Začíname s Androidom

Poslaťod mario83 » Str Sep 11, 2013 3:37 pm

skiller,odporucam ti,flashni si Stock rom.ako sam pises,si zaciatocnik ohladom androidu,tak naco sa pustas do dacoho,comu poriadne nerozumies(custom rom) a potom nadavas. a podla toho,co popisujes v prvom prispevku mas skor problem s SD kartou
Moto G4 6.0.1

Užívateľ 3/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1240
Registrovaný: Pon Sep 21, 2009 7:49 pm
Bydlisko: Firestone
Poďakoval: 48 krát
Obdržal poďakovanie: 87 krát

Re: Začíname s Androidom

Poslaťod K4ST4N3K » Str Sep 11, 2013 8:37 pm

Skiller18 napísal:
Tak som tam ako tak natlačil stock rom, telefón som oživil. jedna ráno, ide ma j***ut ...skúsim tam dať späť Omegu..uvidíme



A preco ked tam mas ozivenu stock, tam ides zase rvat tu Omegu? Ja som mal (a mozno este aj mam) tiez omegu, ale ta nebola zrovna najlepsie riesenie pre zaciatocnnika. Radil by som ti nechaj tam stock, bez rootu, a s normalnou kartou. Skus sa k nemu najskor choovat slusne, a milo - appky len z playka.
Sony Xperia Z5 Premium GOLD 6.0
Sony Xperia Z2 5.1.1 + 64Gb SD

Užívateľ 0/5
Príspevky: 1
Registrovaný: Pon Feb 17, 2014 12:51 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: Začíname s Androidom

Poslaťod gazopeter » Pon Feb 17, 2014 1:07 am

asasin napísal:Prosim vas poradtemi ked chcem kopirovat text z internetu tak mi to vipise text. Bol skopirovani do. schranky kde je ta schranka? :?:

Tiez mi skopirovalo par veci do SCHRANKY a tiez neviem kde v mobile to mam hladat.moze mi ti niekto vysvetlit po lopate...dakujem.kde v prdeli je ta schranka.
samsung galaxy s2 galaxy s3

NaspäťĎalej

Späť na (AND) PORADŇA

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist