Smartmobil.sk Google+ Facebook Twitter

iGO Primo

GPS Aplikácie pre OS Android

Moderátori: Android moderátor, Moderátor

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 42
Registrovaný: Uto Jan 11, 2011 7:31 pm
Poďakoval: 4 krát
Obdržal poďakovanie: 1 krát

Re: iGO Primo

Poslaťod pepekos » Sob Dec 10, 2016 10:23 pm

Kód: Vybrať všetko
Obsah tagu CODE je skrytý pre návštevníkov, prosím zaregistrujte a prihláste sa
ja mam tuto na a5 2015 vyskusanu bez problemov
Galaxy S3Neo 4.4.2 KitKat

Užívateľ 0/5
Príspevky: 1
Registrovaný: Str Nov 12, 2014 9:15 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: iGO Primo 9.6.7.281004 2.0.1 (07.2.2013)

Poslaťod wolwo » Štv Dec 15, 2016 4:49 pm

ahoj prosim ta porad mi aku aplikaciu do xperiaT a ako to nastavit. teraz tam mam 9.6.29.636868 a vzdy ked spustim aplikaciu tak to chce vsetko nastavovat jazyk atd. potom sa vsetko rozbehne a zrazu vsetko cierne. vdaka.
sony xperia xperiaT

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 97
Registrovaný: Ned Júl 25, 2010 1:51 pm
Poďakoval: 2 krát
Obdržal poďakovanie: 8 krát

Re: iGO Primo

Poslaťod pali3x » Str Dec 21, 2016 11:41 pm

"dzyndzo" - ja mám odskúšanú verziu iGO 9.6.29.583617 - na mobiloch s rozlíšením 1280x720 ide super. Skúšal som ju aj na Samsungu A5.
Testoval som aj verziu iGO Primo 9.6.29.636868 = ide bez problémov na 1280x720 aj na Full HD (tu staršia nejde ideálne). Ja ale stále používam staršiu verziu ...617

Čisto teoreticky obe Ti pôjdu, vyberieš si tú, ktorá sa Ti bude viac páčiť. Konkrétne napr skin Dimka nie je u daných verzii rovnaký. V novšej verzii ...868 má trochu iné (mne menej vyhovujúce) rozloženie niektorých ikon.
Naposledy upravil pali3x dňa Uto Feb 14, 2017 4:10 pm, celkovo upravené 1
Samsung Galaxy S Advance
(Nokia 5230)

Administrátor
Avatar užívateľa
Príspevky: 7024
Registrovaný: Sob Júl 07, 2007 12:00 am
Bydlisko: Bratislava
Poďakoval: 220 krát
Obdržal poďakovanie: 996 krát

Re: iGO Primo

Poslaťod nobody » Štv Dec 22, 2016 10:22 am

NEXTGEN ISRAEL 9.18.27.681611:

MEGA.NZ.COM:
Kód: Vybrať všetko
Obsah tagu CODE je skrytý pre návštevníkov, prosím zaregistrujte a prihláste sa
Samsung galaxy s7 edge 7.0. (No root)
IPhone SE 16 GB 10.2.1
ASUS ZENBOOK UX305CA


Neposielajte mi PM! Mam ich zablokovane.
Kontakt jedine cez email v profile alebo alternativny e-mail: admin(at)smartmobil(dot)sk

Aktívny užívateľ
Príspevky: 111
Registrovaný: Pon Apr 19, 2010 3:06 pm
Bydlisko: Kobyly
Poďakoval: 29 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

dzyndzo

Poslaťod dzyndzo » Pia Dec 30, 2016 11:30 pm

Funguje vam vyhladavanie cez siet???
Xiaomi Redmi Note 4 Miui 8
SII, SIII, SVII edge no root

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 42
Registrovaný: Uto Jan 11, 2011 7:31 pm
Poďakoval: 4 krát
Obdržal poďakovanie: 1 krát

Re: iGO Primo

Poslaťod pepekos » Sob Dec 31, 2016 10:49 am

Nechodia mi mapy iGO R3 Here 2016Q3 tu z fora,ani po prekopirovani license. Pise (you do not have any maps yet) Co stym moze byt?

-- autoeditácia príspevku 31 Dec 2016, 10:26 --

Vyriesene! Po opatovnej kontrole suborov som doplnil chybajuce v priecinku map.
Galaxy S3Neo 4.4.2 KitKat

Užívateľ 0/5
Príspevky: 4
Registrovaný: Štv Feb 02, 2017 11:58 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: iGO Primo

Poslaťod kuko147 » Pia Feb 03, 2017 12:04 am

Ahojte, mam navigaciu Prestigio GV 5000. Viete mi poradit ako do nej dostanem nove mapy ? Stiahol som najnovsie 2016.Q3 Europe mapy, po nakopirovani na SDkartu mi ich program Naviextra Toolbox pekne vidi aj s nimi viem pracovat no pri zapni nevie najst ziadnu mapu. Dakujem
Huawei Y5 II Android

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1020
Registrovaný: Pon Aug 11, 2008 12:00 am
Bydlisko: Slovensko
Poďakoval: 36 krát
Obdržal poďakovanie: 20 krát

Re: iGO Primo

Poslaťod NIC61 » Pia Feb 03, 2017 7:16 pm

kuko147
Použit spravnu licenciu...
Samsung Galaxy Note4 (No Root) Fw. 6.0.1

Užívateľ 0/5
Príspevky: 4
Registrovaný: Štv Feb 02, 2017 11:58 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: iGO Primo

Poslaťod kuko147 » Ned Feb 05, 2017 1:27 am

Je jedno ked licencie na GPS povodne maju format .lic a tie stiahnute Igo Mapy HERE 2016.Q3 Europe maju format .lyc ? Mega_Free_1_Year_Update_FEU_NQ_2016_Q3.lyc toto je ona
Huawei Y5 II Android

Užívateľ 0/5
Príspevky: 4
Registrovaný: Štv Feb 02, 2017 11:58 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: iGO Primo

Poslaťod kuko147 » Ned Feb 05, 2017 10:25 pm

Kód: Vybrať všetko
Obsah tagu CODE je skrytý pre návštevníkov, prosím zaregistrujte a prihláste sa

takto to mam spravene
Huawei Y5 II Android

Užívateľ 0/5
Príspevky: 2
Registrovaný: Sob Nov 19, 2016 11:02 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: iGO Primo

Poslaťod rhfireblade » Uto Feb 21, 2017 11:56 am

Zdravim. Mam sony Z5. Naistaloval som iGO nextgen 9.18.27.681657. Problem je v tom, ze pokial nezadam hocaku destinaciu, tak funguje. Po zadani destinacie jednoducho prestane ist. A aj po restartovani stale to iste. Vie mi niekto poradit co s tym?
sony z5 android

Užívateľ 0/5
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob Aug 06, 2011 5:26 pm
Poďakoval: 11 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: iGO Primo

Poslaťod jozjanxx » Sob Feb 25, 2017 5:37 pm

Skus vymazať zložku SAVE
Sony Xperia Z2 Android 6.0
Archos 80 G9 Turbo 16GB
Samsung Galaxy Ace S5830

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 97
Registrovaný: Ned Júl 25, 2010 1:51 pm
Poďakoval: 2 krát
Obdržal poďakovanie: 8 krát

Re: iGO Primo

Poslaťod pali3x » Uto Feb 28, 2017 12:46 pm

rhfireblade - skús nainštalovať inú verziu. Niektoré verzie robia na istých zariadeniach divné veci. Odinštaluj, zmaž data a všetko, čo Ti po IGu ostalo a daj znovu, alebo inú verziu.
Najlepšia na inštaláciu je nemenovaná slovenská navigácia -tá ide perfektne vždy a na všetkých zariadeniach, ktoré som skúšal.

IGO je niekedy trochu problematické, ale je perfektné, takže osobne nič iné nechcem. Osobne mám momentálne 2 verzie, ktoré idú výborne - jednu mám pre zaraidenia s rozlíšením 1280x720 (9.6.29.583617), druhú pre Full HD (9.6.29.636868) v podstate dnes už mobily s menším rozlíšením ani nie sú. Väčšie ako Full HD môže byť tiež problém.

Mne sa zdá (môj osobný názor) že Nextgen nie je také dobré ako Primo (=nevyhovuje mne). Skúšal som verziu z google.play a osobne v tom nevidím nejaký pokrok - skôr oklieštenie funkčnosti a modernizáciu na úkor funkcie. Možno ale existuje aj iná verzia, ktorá je nejako upravená. V konečnom dôsledku, pokiaľ z nejakého dôvodu nebudem musieť, tak sa Prima nevzdám.
Samsung Galaxy S Advance
(Nokia 5230)

Užívateľ 0/5
Príspevky: 2
Registrovaný: Sob Nov 19, 2016 11:02 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: iGO Primo

Poslaťod rhfireblade » Ned Mar 05, 2017 3:57 pm

jozjanxx napísal:Skus vymazať zložku SAVE

Dakujem, no nepomohlo to.

-- autoeditácia príspevku Ned Mar 05, 2017 4:00 pm --

pali3x napísal:rhfireblade - skús nainštalovať inú verziu. Niektoré verzie robia na istých zariadeniach divné veci. Odinštaluj, zmaž data a všetko, čo Ti po IGu ostalo a daj znovu, alebo inú verziu.
Najlepšia na inštaláciu je nemenovaná slovenská navigácia -tá ide perfektne vždy a na všetkých zariadeniach, ktoré som skúšal.

IGO je niekedy trochu problematické, ale je perfektné, takže osobne nič iné nechcem. Osobne mám momentálne 2 verzie, ktoré idú výborne - jednu mám pre zaraidenia s rozlíšením 1280x720 (9.6.29.583617), druhú pre Full HD (9.6.29.636868) v podstate dnes už mobily s menším rozlíšením ani nie sú. Väčšie ako Full HD môže byť tiež problém.

Mne sa zdá (môj osobný názor) že Nextgen nie je také dobré ako Primo (=nevyhovuje mne). Skúšal som verziu z google.play a osobne v tom nevidím nejaký pokrok - skôr oklieštenie funkčnosti a modernizáciu na úkor funkcie. Možno ale existuje aj iná verzia, ktorá je nejako upravená. V konečnom dôsledku, pokiaľ z nejakého dôvodu nebudem musieť, tak sa Prima nevzdám.

Skusal som vsetko co som vedel a nakoniec to bolo mapami 2016.Q4. Neviem preco. Z starsimi mapami 2016.Q3 ide bez problemov. Tak ci tak som sa vratil k verzii Primo. Dakujem za snahu.
sony z5 android

Aktívny užívateľ
Príspevky: 72
Registrovaný: Štv Nov 04, 2010 6:35 pm
Poďakoval: 1 krát
Obdržal poďakovanie: 1 krát

Re: iGO Primo

Poslaťod bedrigo » Pon Mar 06, 2017 12:31 pm

Ja co som mal mapy 2016.Q4 stiahnute z torrentu okolo 10GB tak mali chybu v extended poi ked som vymazal extended poi a nechal len klasicke navigacka ide v poriadku. iGO Nextgen. Pritom mapy 2016.Q3 idu aj so spominanymi extended poi.
Huawei Ascend P7 android 5.1.1

NaspäťĎalej

Späť na (AND) GPS

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist