Smartmobil.sk Google+ Facebook Twitter

Prieskum o Sygic GPS

GPS Aplikácie pre OS Android

Moderátori: Android moderátor, Moderátor

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 509
Registrovaný: Uto Sep 14, 2010 10:21 pm
Bydlisko: Cadca
Poďakoval: 25 krát
Obdržal poďakovanie: 30 krát

Re: Prieskum o Sygic GPS

Poslaťod eisy811 » Str Júl 13, 2016 11:21 am

Ked to tu citam, tak snad neverim vlastnym ociam… Rocne najazdim cez 50 000 km po Europe a to so Sygicom, v podstate nemam ziadne problemy a to aj napriek tomu, ze som beta tester. Iste, urcite vyhrady mam, ale zatial sa mi paci, kam Sygic smeruje.
Honor 8, 64 GB 6.0
Asus ME301T Samsung Gear S2

Aktívny užívateľ
Príspevky: 64
Registrovaný: Ned Nov 29, 2009 9:30 pm
Poďakoval: 5 krát
Obdržal poďakovanie: 9 krát

Re: Prieskum o Sygic GPS

Poslaťod jbendik » Str Júl 13, 2016 12:13 pm

Mne funguje Sygic bez problemov, ale ten posledny skin nie je velmi vydareny.... ;-(
Samsung Galaxy S4 5.0.1
Samsung Galaxy S

Užívateľ 0/5
Príspevky: 19
Registrovaný: Sob Máj 14, 2011 7:48 am
Poďakoval: 11 krát
Obdržal poďakovanie: 6 krát

Re: Prieskum o Sygic GPS

Poslaťod Rony1 » Str Júl 13, 2016 5:29 pm

Tiež, pozerám ako puk, čo sa to tu píše. So Sygicom jazdím asi od jeho začiatku či už po SK alebo v zahraničí, nestalo sa mi nič podobné. Vždy na doviedol do cieľa, nehovorím o protismere-tak to už vôbec nie.Jedna z naj ak nie naj navi. Držím palec Sygic, len tak dalej.
A keď niekomu vypadáva signál GPS, tak určite bude chyba na inom konci nie v software Sygic, to nenapadlo dotyčného, že by nevypadával len jemu, ale pár možno miliónom spokojných ľudí. Úbohé vyjadrenie... Pekný letný deň všetkým.
Samsung Galaxy S6 Edge+ 6.0.1
Garmin Nuvi 205

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 95
Registrovaný: Štv Jún 04, 2009 8:48 pm
Poďakoval: 19 krát
Obdržal poďakovanie: 4 krát

Re: Prieskum o Sygic GPS

Poslaťod kubiq » Str Júl 13, 2016 5:45 pm

No asi nikde inde problem nebude, kedze ina navigacia (HERE maps a ine) mi ide uplne bez problemov
...po logickom zamysleni by si mohol dospiet k tomu, ze dovodom moze byt teda jedine Sygic...
a odpust si hlasky typu "Úbohé vyjadrenie"



Edit ja_som: Necituj posledný príspevok! Prečítaj si pravidlá!
LG Nexus 5 Android 6.0.1
32GB White
no-root

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1026
Registrovaný: Pon Aug 11, 2008 12:00 am
Bydlisko: Slovensko
Poďakoval: 38 krát
Obdržal poďakovanie: 23 krát

Re: Prieskum o Sygic GPS

Poslaťod NIC61 » Str Júl 13, 2016 7:15 pm

kubiq :
Nič v zlom, nechcem sa hadat ale Sygic musim zastat...mne ide dobre a aj dobre išiel /oficial kupena/ mam Samsung G. Note4 ide v pohode, predtym Samsung G. S4 išla v pohode, ešte pred nim iPhone 4S išlo v pohode...tak neviem čo potom. A ešte možem menovat dalšich ludi čo im ide dobre. Ale je to tak ked niekto napcha apku všeliako pomiešanu /stare mapy dokonca som už videl aj z roku 2011,2014 spolu a potom vyskakuje že nejde,alebo použivaju špatne mobily ktore by ani GPS moduly nemali mat a potom sa čuduju že vypadava signal atd.
Samsung Galaxy Note4 (No Root) Fw. 6.0.1

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 95
Registrovaný: Štv Jún 04, 2009 8:48 pm
Poďakoval: 19 krát
Obdržal poďakovanie: 4 krát

Re: Prieskum o Sygic GPS

Poslaťod kubiq » Str Júl 13, 2016 7:33 pm

mal som najnovsie verzie vsetkeho, stale vsetko aktualizujem... telefon mam priamo od Googlu cisty Android, ako vidis v podpise
skusal som najnovsie stable verzie ale aj beta verzie a stale to neslo tak ako malo... celkom ma to serie kedze som 40€ vyhodil za to
v mobile mam vsetko v poriadku, kedze pri pouzivani inej navigacie nemam najmensie problemy
peniaze mi nechcu vratit aj ked mi to nefunguje a opravit to tiez nevedia...
instaloval som si do telefonu nejake kraviny na debug co mi posielali a informacie som im daval a aj tak nic z toho...
navyse som kedysi byval v KE na Klimkovicovej 40... skus to napisat do Sygicu ;) to kde ti ukaze marker , tak tam to vobec nie je... a vela takych miest som nasiel co bol pin mimo od 200 do 1000m co je brutalna odchylka a tie mapy su tym padom naprd
LG Nexus 5 Android 6.0.1
32GB White
no-root

Aktívny užívateľ
Príspevky: 64
Registrovaný: Ned Nov 29, 2009 9:30 pm
Poďakoval: 5 krát
Obdržal poďakovanie: 9 krát

Re: Prieskum o Sygic GPS

Poslaťod jbendik » Str Júl 13, 2016 7:47 pm

Skus Sygic odinstalovat, vymazat vsetko, ale UPLNE VSETKO co sa tyka Sygicu (aj Aury) a to v pamäti telefonu aj na pamätovej karte a az tak skus cistu instalaciu. Musi to slapat.
Samsung Galaxy S4 5.0.1
Samsung Galaxy S

Užívateľ 0/5
Príspevky: 19
Registrovaný: Sob Máj 14, 2011 7:48 am
Poďakoval: 11 krát
Obdržal poďakovanie: 6 krát

Re: Prieskum o Sygic GPS

Poslaťod Rony1 » Str Júl 13, 2016 7:56 pm

Zaujímavé, že mne tu ulicu a číslo domu nájde v pohode a nie žiadny market.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Samsung Galaxy S6 Edge+ 6.0.1
Garmin Nuvi 205

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1026
Registrovaný: Pon Aug 11, 2008 12:00 am
Bydlisko: Slovensko
Poďakoval: 38 krát
Obdržal poďakovanie: 23 krát

Re: Prieskum o Sygic GPS

Poslaťod NIC61 » Str Júl 13, 2016 7:58 pm

Možem potvrdit to presne aj mne teraz našlo...naschval som skusil...
Samsung Galaxy Note4 (No Root) Fw. 6.0.1

Užívateľ 0/5
Príspevky: 19
Registrovaný: Sob Máj 14, 2011 7:48 am
Poďakoval: 11 krát
Obdržal poďakovanie: 6 krát

Re: Prieskum o Sygic GPS

Poslaťod Rony1 » Str Júl 13, 2016 8:04 pm

Stojím si za to, že to nieje Sygicom. Pozrel by som sa na ten mobil a čistý android. Moja S6E+ nemá žiadny problém ani mobil manželky a ani detí vôbec žiadny problém. Schválne som to skúsil ešte na S5,a Lenovo Vibe2. Nenašiel som problém.
Samsung Galaxy S6 Edge+ 6.0.1
Garmin Nuvi 205

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 509
Registrovaný: Uto Sep 14, 2010 10:21 pm
Bydlisko: Cadca
Poďakoval: 25 krát
Obdržal poďakovanie: 30 krát

Re: Prieskum o Sygic GPS

Poslaťod eisy811 » Str Júl 13, 2016 8:39 pm

kubiq napísal:... telefon mam priamo od Googlu cisty Android...

Ale chybu by som hladal prave vo fone, na nete je u tohto telefonu a problemoch s GPS popisane naozaj dost a su aj navody ako problem riesit (problemova je GPS antena a jej konektor).

Aj na youtube je dost videi...
Honor 8, 64 GB 6.0
Asus ME301T Samsung Gear S2

Užívateľ 3/5
Príspevky: 119
Registrovaný: Sob Jún 27, 2009 2:06 pm
Bydlisko: SK
Poďakoval: 8 krát
Obdržal poďakovanie: 15 krát

Re: Prieskum o Sygic GPS

Poslaťod fischer7979 » Str Júl 13, 2016 10:50 pm

mam tiež zakupeny sygic a na samsung S3 isla super potom som si kupil novy tel G3 a tam mi vypadava signal počas navigovania ako aj dlhšie nnačitava satelity ale aj tak je u mna jednotkou
HUAWEI P9 fw 7.0
Samsung Galaxy S III (i9300) 4.3

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 205
Registrovaný: Uto Sep 20, 2011 1:19 pm
Poďakoval: 99 krát
Obdržal poďakovanie: 7 krát

Re: Prieskum o Sygic GPS

Poslaťod hurkar » Str Júl 13, 2016 10:58 pm

eisy811, poprosil by som ťa o linky k úprave príjmu gps signálu alebo lepšie ako to hľadať, podľa čoho, ja si to prečítam - prezriem

...Xperia M4 Aqua

ďakujem
Xperia M4 Aqua, Android 6 E2303
Sony Xperia Tipo ST21i
SEj2me

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 509
Registrovaný: Uto Sep 14, 2010 10:21 pm
Bydlisko: Cadca
Poďakoval: 25 krát
Obdržal poďakovanie: 30 krát

Re: Prieskum o Sygic GPS

Poslaťod eisy811 » Str Júl 13, 2016 11:55 pm

Problem s GPS sa tyka priamo telefonu LG Nexus 5. Teda smartfonu co ma kubiq a ktory (osobne) si myslim, ze nepravom obvinuje Sygic zo zleho prijmu signalu, kedze chyba bude na jeho strane.

Kód: Vybrať všetko
Obsah tagu CODE je skrytý pre návštevníkov, prosím zaregistrujte a prihláste sa


A aj na XDA je o tom slusny topic.


A signal GPS ako taky sa v podstate neda zosilit, ci upravit, vylepsit jeho prijem, ak mobil nema hardwerovu chybu. Problemovych bolo par smartfonov, ak si dobre spominam, tak aj SGN1. No a potom tu boli fony s cipom od Mediateku, kde bol taktiez problem, ale to je uz nejaky rok dozadu...
Cipove sady uz dlho maju podporu aj Glonassu, takze sa fix podstatne zlepsil, zrovna tak navigovanie v problematickych miestach.
A ak nam uz snad coskoro spustia Galileo (najneskor v roku 2018, koli autam a povinnemu eCall), tak to bude super, lebo zas viac satelitov... Qualcomm zevraj uz dlhsie roky podporuje aj tento system, predpokladam, ze aj Mediatek, kedze Galileo malo byt spustene uz v roku 2010.

Co sa tyka samotneho (sudeneho) fixu polohy zariadenia (GPS nebolo zapnute a fixnuta poloha min. 4 hodiny), tak v mobile je este A-GPS, ta to urychli.
Honor 8, 64 GB 6.0
Asus ME301T Samsung Gear S2

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 95
Registrovaný: Štv Jún 04, 2009 8:48 pm
Poďakoval: 19 krát
Obdržal poďakovanie: 4 krát

Re: Prieskum o Sygic GPS

Poslaťod kubiq » Štv Júl 14, 2016 8:43 am

Jasne a uplnym zazrakom tato udajna chyba na Nexus 5 zasiahla len Sygic nie? :D
Prosim vas ludia, citajte co pisem... mam na mobile aj ine navigacie, HERE maps, Maps.me, pouzivam Geocaching a vsetko funguje perfektne tak ako ma,
jedine Sygic vkuse straca signal a posiela ma niekam uplne inam...

no a co sa tyka tych zlych adries, skoda ze som si to niekde nepoznacil, lebo toho bolo hodne... Klimkovicovu 40 zrejme uz opravili v mapach, neviem uz tam rok nebyvam, takze som to uz nehladal ani a navyse uz par mesiacov musim pouzivat ine navigacie, ktore ma realne vedia doviest tam kam potrebujem...

a ano vymazal som z telefonu vsetko co sa tyka Sygic a instaloval som nanovo a nepomohlo... no nainstaloval som si dnes ten Sygic, tak ho vyskusam znova, ale velke sance tomu nedavam...

-- autoeditácia príspevku Štv Júl 14, 2016 8:43 am --

Jasne a uplnym zazrakom tato udajna chyba na Nexus 5 zasiahla len Sygic nie? :D
Prosim vas ludia, citajte co pisem... mam na mobile aj ine navigacie, HERE maps, Maps.me, pouzivam Geocaching a vsetko funguje perfektne tak ako ma,
jedine Sygic vkuse straca signal a posiela ma niekam uplne inam...

no a co sa tyka tych zlych adries, skoda ze som si to niekde nepoznacil, lebo toho bolo hodne... Klimkovicovu 40 zrejme uz opravili v mapach, neviem uz tam rok nebyvam, takze som to uz nehladal ani a navyse uz par mesiacov musim pouzivat ine navigacie, ktore ma realne vedia doviest tam kam potrebujem...

a ano vymazal som z telefonu vsetko co sa tyka Sygic a instaloval som nanovo a nepomohlo... no nainstaloval som si dnes ten Sygic, tak ho vyskusam znova, ale velke sance tomu nedavam...
LG Nexus 5 Android 6.0.1
32GB White
no-root

NaspäťĎalej

Späť na (AND) GPS

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia

TOPlist