Smartmobil.sk Google+ Facebook Twitter

Kalibracia map v pc

Moderátor: Moderátor

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 51
Registrovaný: Str Feb 27, 2008 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 4 krát

Kalibracia map v pc

Poslaťod b.plyha » Štv Mar 20, 2008 12:36 pm

nevite nekdo jestli existuje na pc nejaka aplikace co umi zkalibrovat mapy co jsou udelany prez ogf2tool (*.ogf2)
sehnal sem hodne kvalitni mapy, prevedl je do .ogf2, ale je jich asi 600 a to se me v telefonu kalibrovat nechce, kdyby bylo neco na pc aby to bylo jednodusi a hlavne rychlejsi :?: :?:
NOKIA N82

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 9
Registrovaný: Pon Feb 04, 2008 1:00 am
Bydlisko: Slovakia
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod stockach » Štv Mar 20, 2008 10:34 pm

Je to OziExplorer.
Nokia E65, FW 2.0633.65.01, 03-10-07, RM-208
Lepsie s parkinsonom porozlievat, ako s alzheimerom zabudnut vypit.

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 51
Registrovaný: Str Feb 27, 2008 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 4 krát

Poslaťod b.plyha » Pia Mar 21, 2008 9:27 am

ale ten to neumi udelat v tom formatu co je potreba :?: , a musi se pak jeste nejak prevadet
NOKIA N82

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 9
Registrovaný: Pon Feb 04, 2008 1:00 am
Bydlisko: Slovakia
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod stockach » Pia Mar 21, 2008 11:42 am

Ja vychadzam z tejto stranky, ak sa teda mylim, ospravedlnujem sa. Druha vec je, neviem aky format potrebujes. Pozri sem http://www.skyfly.cz/gpspraxe/mapy.htm mozno ti to pomoze.
Nokia E65, FW 2.0633.65.01, 03-10-07, RM-208
Lepsie s parkinsonom porozlievat, ako s alzheimerom zabudnut vypit.

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 51
Registrovaný: Str Feb 27, 2008 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 4 krát

Poslaťod b.plyha » Pia Mar 21, 2008 2:11 pm

potrebuju to do smart com gps, a ty veci na tech strankach nefungujou maji koncovku .ozf2 a ja potrebuju .ogf2
NOKIA N82

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 981
Registrovaný: Pon Júl 02, 2007 12:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 8 krát

Poslaťod Vlasyk » Pia Mar 21, 2008 3:14 pm

No skus kamarata Google napr "kalibrace map+ogf2", urcite by sa tu zisli take skusenosti, daj vediet...
Samsung Galaxy S3 ICS
Samsung Galaxy S3
ICS

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 51
Registrovaný: Str Feb 27, 2008 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 4 krát

Poslaťod b.plyha » Pia Mar 21, 2008 3:57 pm

to hledam jako dabel :twisted: a nic, asi se na to vykaslu nokiju rozslapu a bude klid :lol:
NOKIA N82

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1
Registrovaný: Štv Mar 06, 2008 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod zskal » Sob Mar 22, 2008 12:08 pm

No já SmartcomGPS používám hodně, ale nikdy jsem nezaslechl, že by to šlo kalibrovat mimo mobil. Ozi to samozřejmě neřeší. Ale to zas není nějak náročné přímo v mobilu. Mám taky hodně map, ale kalibruju jen ty potřebné. Kdybych měl dělat všechny, tak přijdu o palec...:-)

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 51
Registrovaný: Str Feb 27, 2008 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 4 krát

Poslaťod b.plyha » Sob Mar 22, 2008 9:35 pm

uz sem to mozna vyresil (ale jeste sem to nezkousel) je potreba si v ozim udelat *.map a z te stejne fotku udelat normalni *.ogf2 a melo by fungovat, takze vzit fotku (mapu) a v oziexploreru si k te fotce udelat soubor .map kterej "by mel byt" kompatibilni se SmartcomGPS a v ogf2tool si z te stejne fotky udelat soubor .ogf2 kterej je urcenej primo pro SmartcomGPS a oboji (.map a .ogf2) stejne pojmenovat a nahrnout do mobilu
ale jak rikam jeste sem se nedostal k tomu to zkusit
NOKIA N82

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 981
Registrovaný: Pon Júl 02, 2007 12:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 8 krát

Poslaťod Vlasyk » Sob Mar 22, 2008 9:49 pm

Sak neni to nieco take co som pisal tu?: http://symbianmania.sk/modules.php?name ... le&sid=113 Mapa je presne vyrezana v meritku danych suradnic, ale ako je to presne s kalibraciou, ci ich treba potom kalibrovat alebo nie - do toho som sa Ti montovat nechcel. Ja som si vtedy vyrobil tymto sposobom mapku len blizkeho okolia a mal som pocit, ze ma naviguje po nej dobre aj bez kalibracie... Lenze nevenoval som tomu velku pozornost, tak som si neni isty...
Samsung Galaxy S3 ICS
Samsung Galaxy S3
ICS

Aktívny užívateľ
Príspevky: 151
Registrovaný: Uto Feb 26, 2008 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod jjsan » Ned Mar 23, 2008 1:41 pm

z tej tvojej linky to ani stiahnut uz nejde. skus to dat niekde inde

ked si pozres celu temu najdes mapu aj sk (dobra je topo)
HTC Desire cm7
Programovanie pre Android http://symbianmania.sk/forum/viewtopic.php?f=141&t=9889

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 981
Registrovaný: Pon Júl 02, 2007 12:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 8 krát

Poslaťod Vlasyk » Ned Mar 23, 2008 3:57 pm

Co nejde stiahnut? Ide tam stiahnut vsetko okrem Google Earth Pro (Trial) logicky, ale to ani nie je treba... Skor som chcel poukazat na text, ze je mozne, ze tymto sposobom vyrobenu mapu mozno netreba kalibrovat, ale som si neni isty. Mapy topo ja osobne nepotrebujem, chcel som poukazat na vlastnu vyrobu map do Smartcom Gps, lebo je to jednoduchy a zaujimavy sposob...
Samsung Galaxy S3 ICS
Samsung Galaxy S3
ICS

Späť na Mapy pre turistickú navigáciu

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist