Smartmobil.sk Google+ Facebook Twitter

SmartCom GPS

Moderátor: Moderátor

Aktívny užívateľ
Príspevky: 139
Registrovaný: Pia Aug 14, 2009 11:48 am
Poďakoval: 4 krát
Obdržal poďakovanie: 2 krát

Re: SmartCom GPS

Poslaťod AF13 » Str Júl 28, 2010 1:20 pm

problem uz je vyrieseny....
len som z tej aplikacie jelen dost chaoticka sa mi zda
da sa najst bod aj podla suradnic alebo iba tak ze si v PC vytvorim trasu ?
HTC desire z CM10.1 (4.2.2.)
HTC desire s CM10.1 (4.2.2.)

Užívateľ 0/5
Príspevky: 20
Registrovaný: Štv Aug 05, 2010 4:28 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: SmartCom GPS

Poslaťod bledo » Pon Aug 16, 2010 10:04 pm

Ocertifikované. Už som všetko rozbehal. Mapu som si vytvoril. Aj GPS som dokopal ku signálu. Len čo sa týka toho užívateľského prostredia,tak text niekedy prekrýva iný text ale dá sa to prečítať. Robí to aj vám?
Nokia N5230 V 20.0.005
Nokia 5230
FW 20.0.005
Sygic Mobile Maps 2010 8.06
OVI maps 3.04
SmartComGPS 1.56

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 6
Registrovaný: Pia Jan 23, 2009 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: SmartCom GPS

Poslaťod patrikgp » Uto Aug 17, 2010 7:19 pm

Nainštaloval som verziu 1.55 a aj 1.56 z prvej strany. Stiahol som si aj mapy z tohto fora, všetko som urobil podľa návodu. Hack mám vypnutý. Problém nastal pri výbere mapy-mapu nenačíta a aplikácia hneď spadne. Keď mapu vymažem zo zložky(E/data/smartcomGps/maps), aplikácia beží dovtedy, kým nechytí signál GPS. Potom hneď spadne. Skúšal som všeličo možné, ale už si s tým neviem dať rady. Prosím, poraďte niekto, dík.
6220c fw. 05.15 hacked

Užívateľ 0/5
Príspevky: 1
Registrovaný: Uto Dec 21, 2010 9:12 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: SmartCom GPS

Poslaťod tommi18 » Str Dec 22, 2010 1:42 pm

Chcem sa spytat skusal som nainstalovat smartcom do nokie c5 a nejde mi spustit, len to blikne asi na sekundu, zobrazi menu a vypne.a ked chcem naistalovat ine tak mi vypise ze certifikat stratil platnost
NokiaC5

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 673
Registrovaný: Sob Dec 06, 2008 1:00 am
Bydlisko: Porta Bohemica
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: SmartCom GPS

Poslaťod Krokodyl » Str Dec 22, 2010 2:14 pm

Tady už těžké rady. Aplikace je 3 roky stará a vývoj se zastavil. S tím už asi nic neuděláte
HTC Evo 3D Rom Viper
HTC Sensation rom CoreDroid XE 2.7
zálohovat, ZálohovaT, ZÁLOHOVAT
Čtěte a teprve potom se ptejte FAQ pro Android

Užívateľ 3/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 167
Registrovaný: Sob Jún 07, 2008 12:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 1 krát

Re: SmartCom GPS

Poslaťod Sentinel » Str Dec 22, 2010 5:54 pm

tommi18

Zkus TrekBuddy.
Huawei u8800 Ideos X5, ROM Oxygen 2.3.1_r1 - Android 2.3.7, CPU 1024 MHz, Kingston 8GB

Užívateľ 0/5
Príspevky: 41
Registrovaný: Ned Okt 11, 2009 4:50 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: SmartCom GPS

Poslaťod brano03 » Pon Dec 27, 2010 10:35 pm

caute, mam nainstalovane smartcom 1.55 aj tam mam funkcne kalibrovane mapy ale vobec mi nechce hladat GPS druzice.. mam nastavene interne GPS ale ani tak to nejde :( uz som zufaly.. viem ze GPS signal mam Sygic mi najde hned aj TrekBuddy.. asi budem musiet prejst na trapny trekbuddy(lebo java)..neviete mi prosim nejako poradit? alebo aj nejaky iny program..
// a este vobec neviem ako sa tam maju dat trasy.. skusal som to cez oziexplorer ale tam neviem ako na to :( dik
iPod Touch 8GB, 2G MC model, FW 3.1.3, JB via Spirit
Nokia E75 noH@CK fw 110.48.125

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 391
Registrovaný: Pia Feb 15, 2008 1:00 am
Poďakoval: 2 krát
Obdržal poďakovanie: 2 krát

Re: SmartCom GPS

Poslaťod stl » Ned Jan 02, 2011 2:48 pm

tommi18 napísal:Chcem sa spytat skusal som nainstalovat smartcom do nokie c5 a nejde mi spustit, len to blikne asi na sekundu, zobrazi menu a vypne.a ked chcem naistalovat ine tak mi vypise ze certifikat stratil platnost

Smartcom GPS mi na C5 funguje bezproblemovo. Predpokladam ze pouzivas overenu poslednu verziu (1.56)...

@brano03: detto pre teba. Preco nedas najnovsiu verziu? Nehovorim ze pojde na 100%, podobne problemy tu boli, ale za pokus to stoji.. Inak, ide s externym gps modulom? A tiez predpokladam ze mas spravne nastavenu aplikaciu..
HTC Desire HD
Nokia C5
GPS Nokia LD-3W
Plantronics Discovery 925

Užívateľ 0/5
Príspevky: 41
Registrovaný: Ned Okt 11, 2009 4:50 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: SmartCom GPS

Poslaťod brano03 » Ned Jan 02, 2011 9:45 pm

nie je najnovsia verzia iba pre touche? skusim to teda a napisem.. tato co mam podporuje aj interne GPS.. mam to nastavene na internal..co sa tam ma este nastavit ?

Edit: Vymazana zbytocna citacia, necituj posledny prispevok!Obrázoknobody
//hups ospravedlnujem sa, dal som to do citacie aby sa mi lahsie odpovedalo, s tym ze to zmazem no nejak som zabudol :roll:
Naposledy upravil brano03 dňa Pon Jan 03, 2011 6:59 pm, celkovo upravené 2
iPod Touch 8GB, 2G MC model, FW 3.1.3, JB via Spirit
Nokia E75 noH@CK fw 110.48.125

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 673
Registrovaný: Sob Dec 06, 2008 1:00 am
Bydlisko: Porta Bohemica
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: SmartCom GPS

Poslaťod Krokodyl » Pon Jan 03, 2011 12:23 am

Vývoj aplikace se zastavil před pár lety a poseldní je 1.56 , nic novějšího není ....
HTC Evo 3D Rom Viper
HTC Sensation rom CoreDroid XE 2.7
zálohovat, ZálohovaT, ZÁLOHOVAT
Čtěte a teprve potom se ptejte FAQ pro Android

Užívateľ 0/5
Príspevky: 3
Registrovaný: Str Dec 09, 2009 9:34 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: SmartCom GPS

Poslaťod MarianD » Str Jan 05, 2011 5:59 pm

a najhorsie je ze sa uz ani neda kupit... stiahnut niekde z netu sa sice da, ale stiahol som takto 3-4 verzie a ani jedna mi nejde.
Nokia 6120c + Nokia LD-4W + 2GB
Nokia 5230 (soft v21.0.004) + 8GB

Užívateľ 0/5
Príspevky: 1
Registrovaný: Štv Jan 06, 2011 1:35 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: SmartCom GPS

Poslaťod streco » Štv Jan 06, 2011 2:26 am

zdravim, pouzival som Ozi-ho a mam turisticke mapy Irska 1:50k v .ozf2
ak som vsetko spravne pochopil tak som ich prekonvertoval OGF2converter-om s tym ze som prepisal v .MAP riadok ozf2>>>ogf2
mapu my nacitalo ale ked nasiel signal GPS tak display ostal biely
tak dal som navigovat a miesto 200m do ciela som 200km od ciela JJZ
tak som pozrel do .Map suboru a tu niesu ziadne kalibracne udaje

v Ozim mi mapu nacitavalo automaticky aj ked ju otvorim v PC Oziexploreri tak suradnicovy system sedi,
znamena to ze niekde inde a neviem kde robim chybu precital som navody na troch forach ale som z toho lama
z coho by som tieto kalibracne body mohol ziskat nechce sa mi kalibrovavat 250 stran
Nokia5230 S60 5th

Užívateľ 0/5
Príspevky: 41
Registrovaný: Ned Okt 11, 2009 4:50 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: SmartCom GPS

Poslaťod brano03 » Str Jan 12, 2011 11:22 pm

Caute, ked dam sledovanie ku konkretnemu bodu tak ked sa k nemu priblizim na asi 20metrov tak mi vypne navigaciu..neda sa to nejak nastavit aby ma to presnejsie naviedlo? Lebo TrekBuddy mi na geocaching bol o dost presnejsi.. Pls pomoc
iPod Touch 8GB, 2G MC model, FW 3.1.3, JB via Spirit
Nokia E75 noH@CK fw 110.48.125

Užívateľ 3/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 214
Registrovaný: Uto Nov 24, 2009 8:36 pm
Bydlisko: Woking UK
Poďakoval: 19 krát
Obdržal poďakovanie: 2 krát

Re: SmartCom GPS

Poslaťod tomly » Uto Apr 05, 2011 9:25 am

Nahodil som verziu 1.56 a turisticke mapy z 4shared a ide spoľahlivo. Aj signál chytá v pohode na voľnom priestranstve. Testujem to na n5800ke
Samsung Galaxy S6 SM-G920F 5.1.1 Lollipop
HTC One SV, 4.2.2, HTC Sense version 5.0

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 101
Registrovaný: Pon Jún 02, 2008 12:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: SmartCom GPS

Poslaťod peter63 » Str Jún 29, 2011 1:15 pm

Zdravim. Nema niekto pls smartcom GPS ale podpisanu verziu pre N96? Dik.
HTC HD Blackstone windows mobile 6.1
HTC touch HD
___________________________
Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

NaspäťĎalej

Späť na Aplikácie pre turistickú navigáciu

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist