Smartmobil.sk Google+ Facebook Twitter

JbakTaskMan S60v3/S60v5/S^3

Všetko o použiteľnom software

Moderátor: Moderátor

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 79
Registrovaný: Sob Dec 13, 2008 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 2 krát

Re: JbakTaskMan S60v3/S60v5/S^3

Poslaťod tino1991 » Str Feb 08, 2012 11:01 pm

na drive kde mas nainstalovanu app (to je C, E, ...) system\data\JbakTaskMan.ini
Nokia N8 FW 111.040.0704
Nokia N73 FW 4.0839.42.0.1

Užívateľ 4/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 2214
Registrovaný: Pia Júl 18, 2008 12:00 am
Poďakoval: 34 krát
Obdržal poďakovanie: 98 krát

Re: JbakTaskMan S60v3/S60v5/S^3

Poslaťod dzefo » Str Feb 08, 2012 11:36 pm

tu je
Kód: Vybrať všetko
Obsah tagu CODE je skrytý pre návštevníkov, prosím zaregistrujte a prihláste sa
Samsung S7 edge Gold Platinum 32 GB Android Nougat 7.0 by ambasadii Root, Samsung micro SDHC 128GB PRO Plus
NVIDIA SHIELD Tablet WiFi 16GB Android 7.0 Nougat Root

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 79
Registrovaný: Sob Dec 13, 2008 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 2 krát

Re: JbakTaskMan S60v3/S60v5/S^3

Poslaťod tino1991 » Štv Feb 09, 2012 12:26 am

nepomohlo mi ani tvoje *.ini :? :( neviem v com je chyba ale ked minimalizujem jbaka a slacim dlho klavesu menu nabehne, stlacim kratko tak mi reaguje klavesa dvojitim pipnutim a otvori sa bud menu alebo skocim z menu na plochu alebo opacne, podla toho ci som v menu alebo na ploche, vzdy potom ked podrzim menu klavesu sa mi nespusti jbak aale povodny task manazer :wtf:
Nokia N8 FW 111.040.0704
Nokia N73 FW 4.0839.42.0.1

Moderátor
Avatar užívateľa
Príspevky: 4502
Registrovaný: Štv Feb 07, 2008 1:00 am
Bydlisko: BA
Poďakoval: 80 krát
Obdržal poďakovanie: 34 krát

Re: JbakTaskMan S60v3/S60v5/S^3

Poslaťod Rusnak-COBRA » Štv Feb 09, 2012 8:54 am

to si nastavujes v JBAKu. len si to pekne prejdi ;)
Jolla | BB Passport | Nokia N950 BB10: 10.3 | MeeGo Harmattan: PR1.1 | PR1.3
BlackBerry PlayBook | HP TouchPad BB PB OS 2.1.0.10 | webOS 3.0.5 + Android 2.3.7 CM
Symbian: ^3: E7; S60v5: N97; v3: E90; v2: N-Gage; v1: 7650 atď ;)
Maemo: N900; WP7: L 800, WP8: Lumia 830; webOS: HP Veer; BB: Z10; Android: Moto XT910
Telefóny sa mi kotia. Mám chovné plemená, za poplatok pripustím
facebook.com/MuzeumMobilov ~2600ks: ZBIERAM akékoľvek, Potešte ma niečím :) ĎAKUJEM

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 79
Registrovaný: Sob Dec 13, 2008 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 2 krát

Re: JbakTaskMan S60v3/S60v5/S^3

Poslaťod tino1991 » Štv Feb 09, 2012 12:16 pm

ta aplikacia sa sprava ako keby za desktop berie menu a uvodnu obrazovku ako jedno, ze nezalezi ci som v menu alebo na uvodnej obrazovke, ked sa prenem aj z jbaka na desktop, tak ma hodi tam odkial som podrzal menu tlacidlo, a vlastne mi ani nezobrazuje menu v beziacich aplikaciach aj ked ho mam nastavene ako zobrazované, desktop tam mam, som skusal az zamenit UID, ze smo zadal do jbaka pre desktopove UID to ktore patrí menu, vtedy mi tiez ziadne menu nenabehlo, cize to tak chapem akoby to menu nerozpoznavalo,,, na anne mi to pekne fungovalo :( vam ostatnym na belle zobrazuje aj menu v beziacich aplikaciach :?:
Nokia N8 FW 111.040.0704
Nokia N73 FW 4.0839.42.0.1

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 79
Registrovaný: Sob Dec 13, 2008 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 2 krát

Re: JbakTaskMan S60v3/S60v5/S^3

Poslaťod tino1991 » Uto Feb 14, 2012 11:03 pm

zobrazi vam v nom menu ked si nastavite aby zobrazovalo menu? ;) ty co mate Belle
Nokia N8 FW 111.040.0704
Nokia N73 FW 4.0839.42.0.1

Užívateľ 4/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 2214
Registrovaný: Pia Júl 18, 2008 12:00 am
Poďakoval: 34 krát
Obdržal poďakovanie: 98 krát

Re: JbakTaskMan S60v3/S60v5/S^3

Poslaťod dzefo » Str Feb 15, 2012 6:28 am

nie nezobrazi :(
Samsung S7 edge Gold Platinum 32 GB Android Nougat 7.0 by ambasadii Root, Samsung micro SDHC 128GB PRO Plus
NVIDIA SHIELD Tablet WiFi 16GB Android 7.0 Nougat Root

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 79
Registrovaný: Sob Dec 13, 2008 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 2 krát

Re: JbakTaskMan S60v3/S60v5/S^3

Poslaťod tino1991 » Str Feb 15, 2012 11:05 am

a mas klasicky nastavene tak ze ked podrzis menu ti ide jbak a ked iba stacis sa prepinas medzi menu a home screen?
Nokia N8 FW 111.040.0704
Nokia N73 FW 4.0839.42.0.1

Užívateľ 4/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 2214
Registrovaný: Pia Júl 18, 2008 12:00 am
Poďakoval: 34 krát
Obdržal poďakovanie: 98 krát

Re: JbakTaskMan S60v3/S60v5/S^3

Poslaťod dzefo » Str Feb 15, 2012 11:50 am

ano presne tak mam to defaultne ako sa to nainstalovalo tak to je
Samsung S7 edge Gold Platinum 32 GB Android Nougat 7.0 by ambasadii Root, Samsung micro SDHC 128GB PRO Plus
NVIDIA SHIELD Tablet WiFi 16GB Android 7.0 Nougat Root

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 126
Registrovaný: Uto Jan 01, 2008 1:00 am
Poďakoval: 14 krát
Obdržal poďakovanie: 6 krát

Re: JbakTaskMan S60v3/S60v5/S^3

Poslaťod retaz » Sob Aug 06, 2016 8:29 am

Kde by som nasiel funkčnú verziu 1.41 ? Mám NOKIA N808
N95(O6.01),FW 35.0.002 RM-159 Hákovaný
Sigyc mobile Maps 2010 Ver. mapy 8.06 moja polovica-krajsia
N808 pureview 113.010.1507 H@ckN0KIABELLE FP2

Administrátor
Avatar užívateľa
Príspevky: 6156
Registrovaný: Štv Aug 05, 2010 6:09 pm
Poďakoval: 57 krát
Obdržal poďakovanie: 761 krát

Re: JbakTaskMan S60v3/S60v5/S^3

Poslaťod pyler » Sob Aug 06, 2016 12:09 pm

Tu
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Nexus 5X Android 6.0.1
Nexus 7/Samsung S2+ Android 5.1/Android 4.2

Naspäť

Späť na (SYM) APLIKÁCIE

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia

TOPlist