Smartmobil.sk Google+ Facebook Twitter

Slovenčina do MT

Máte nejaké otázky ohľadom Symbianu? Radi Vám pomôžeme!

Moderátor: Moderátor

Michael77

Slovenčina do MT

Poslaťod Michael77 » Pon Jan 07, 2008 5:05 pm

Edit stl: kedze otazok ohladom slovenciny v mobilnom telefone, teda lepsie povedane poslovencenia MT (ci uz po update firmweru, alebo ak ste si kupili MT v zahranici, ...) pribuda, upravil som tuto temu (jej nazov), aby bola zakladnym a jedinym zdrojom informacii k danej problematike na tomto webe. Postup je rovnaky pre vsetky symbianovske telefony, preto je jedno ci mate N95, N73, E51 alebo nejaky iny typ.

Do pozornosti este davam temu
"PRODUCT CODE pre slovensku lokalizaciu", ktora vam pomoze pri hladani toho spravneho PC a kde mozete pridat dalsie, a navod typu NOKIA SOFTWARE UPDATER - Aktualizujte firmvér!pre NOKIA SOFTWARE UPDATER.


___________________
Povodny prispevok:
zdravim ja by som sa chcel spytat ze ked som si na stranke nokia.sk aktualizoval software tak po aktualizaci sa mi vymazala slovencina bolo by mozne dat tam znovu slovencinu za odpoved vopred dakujem mam nokiu N73 dakujem

Užívateľ 4/5
Príspevky: 114
Registrovaný: Str Júl 11, 2007 12:00 am
Bydlisko: Presov
Poďakoval: 1 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod ZraLOCK » Pon Jan 07, 2008 7:41 pm

ano bolo by to mozne. musis postupovat podla tohto navodu:
http://symbianmania.sk/modules.php?name ... page&pid=5
a zmenit si product code na takyto: 0529780

a po opatovnom update tam bude slovencina :idea:

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 391
Registrovaný: Pia Feb 15, 2008 1:00 am
Poďakoval: 2 krát
Obdržal poďakovanie: 2 krát

Poslaťod stl » Pon Júl 14, 2008 5:45 pm

x-zibit napísal:ahojte.mam velky problem .nahral som najnovsy soft do nokia 95 a vsetko prepisal do anglictiny. nemozem najst slovencinu,ani cestinu. pomozte prosim .dakujem
HTC Desire HD
Nokia C5
GPS Nokia LD-3W
Plantronics Discovery 925

rattko

Poslaťod rattko » Str Sep 24, 2008 9:53 pm

bude to fungovať aj na N96 ?

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 981
Registrovaný: Pon Júl 02, 2007 12:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 8 krát

Poslaťod Vlasyk » Str Sep 24, 2008 11:29 pm

No to sa dozvieme az to niekto vyskusa.. teoreticky by malo, pokial sa najde product code a zafunguje NSS... mozno na inych forach uz to skusali - tam kde je mobil uz v predaji...
Samsung Galaxy S3 ICS
Samsung Galaxy S3
ICS

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 28
Registrovaný: Sob Jún 07, 2008 12:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

N95 novy FW

Poslaťod n95 » Sob Okt 04, 2008 6:32 pm

Prosim aj ja som aktualizoval software na N95 a tak isto mi vymazalo slovencinu. Prosim nevie mi niekto poradit ako ju tam vratim? Ak sa to neda da sa vratit predchadzajúci fw?
N95 FW V30.0.15
GPS Navigacia Garmin

eiger33

Poslaťod eiger33 » Štv Okt 23, 2008 2:39 pm

Ahojte chcel by som sa spytat k "product code". Ja mam doma 2 nokie 6120, jedna kupena na slovensku, druha v zahranici. A na tu v zahranici kupenu chcem dat slovencinu. Mozem pouzit "product code" z tej kupenej na slovensku? Kedze tu na nu nieje cislo, na druhom fore som nasiel, ale nieje tam ziadna zaruka, ze su tie cisla spravne.
Dik

Administrátor
Avatar užívateľa
Príspevky: 7012
Registrovaný: Sob Júl 07, 2007 12:00 am
Bydlisko: Bratislava
Poďakoval: 220 krát
Obdržal poďakovanie: 995 krát

Poslaťod nobody » Štv Okt 23, 2008 2:55 pm

Ak ju mas z volneho predaja (nie od operatora) tak kludne pouzi to cislo. :wink: Ak mas od operatora budes tam mat brandovany (upravney) firmware.
Samsung galaxy s7 edge 7.0. (No root)
IPhone SE 16 GB 10.2.1
ASUS ZENBOOK UX305CA


Neposielajte mi PM! Mam ich zablokovane.
Kontakt jedine cez email v profile alebo alternativny e-mail: admin(at)smartmobil(dot)sk

eiger33

Poslaťod eiger33 » Štv Okt 23, 2008 10:02 pm

Ahojte, chcel som si dat do mobilu slovencinu. Isiel som presne podla navodu, na ktory je vissie odkaz. Na forum.mobilmania som si nasiel cislo(0546342) na moj mobil 6120, zmenil som ho v NSS, dal som od nokie software update, zacalo sa to instalovat, ale po par minutach instalacie mi to vypisalo chybu, ze sa nepodarilo. Bola tam moznost vyskusat opat, dal som tu, nepodarilo sa. Tak som odpojil mobil, skusil nastartovat. Vypital si pin, zadal som, napisal ze pin ok, ale uz sa nespustil, len vypisal chybu, ze nejde spustit.
Teraz ked ho zapnem do pc, tak sa ani neukaze ze je pripojeny, napr. PC Suite pise ze nieje pripojeny ziaden mobil, zapol som Nokia Software Updater, ten ho nasiel, snazil sa preinstalovat, ale nejde to. Po par minutach snazenia sa mi vypise ze mam vybrat bateriu, odpojit nabijacku, vlozit bateriu, pripojit nabijacku, stlacit tlacitko Znova a zapnut telefon. Po tom ako to spravim opat zacne instalovat a opat po par minutach sa k tomu vrati.
Skusal som aspon cez NSS vratit povodne cislo, aby som to mohol ist reklamovat, ale nejde to. Aj NSS ho najde, ale ked dam Scan tak vypise error.

Viete mi niekto poradit co s tym??? (okrem rady zaniest do servisu - na to som dosiel aj sam, ale chcel by som vyskusat najskor nieco ine).

Za kazdu radu moc dik

Užívateľ 4/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1075
Registrovaný: Str Apr 09, 2008 12:00 am
Bydlisko: Recha
Poďakoval: 55 krát
Obdržal poďakovanie: 64 krát

Poslaťod Wotan » Štv Okt 23, 2008 10:11 pm

Skús trojhmat neviem či to pôjde ale mal by ísť v prípade ked nejde nabootovať systém....
Vela šťastia.
Galaxy NEXUS SlimBEAN
Nexus 7 SlimBEAN
SPD Endura 4
BM 550 HG, CRKT M16 EDC
G17

eiger33

Poslaťod eiger33 » Pia Okt 24, 2008 9:26 am

Pomohlo to, spustilo sa normalne, uz aj so slovencinou, moc dik

Edit: Vymazana zbytocna citacia, necituj posledny prispevok! Obrázok
nobody

Užívateľ 4/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1075
Registrovaný: Str Apr 09, 2008 12:00 am
Bydlisko: Recha
Poďakoval: 55 krát
Obdržal poďakovanie: 64 krát

Poslaťod Wotan » Pia Okt 24, 2008 10:56 am

Rado sa stalo
Galaxy NEXUS SlimBEAN
Nexus 7 SlimBEAN
SPD Endura 4
BM 550 HG, CRKT M16 EDC
G17

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 3
Registrovaný: Ned Apr 06, 2008 12:00 am
Bydlisko: Vranov n/T
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod BRTTO » Ned Nov 02, 2008 10:53 pm

Mam N95 kupenu v zahranici a chcem zmenit jazyk. No po spusteni NSU mi to zahlasi ze mam najnovsi firmware a update nieje potrebny a program sa zatvara.
Nokia E65 2.0633.65.01 SanDisk 2GB
Nokia N95 30.0.015 SanDisk 4GB

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 981
Registrovaný: Pon Júl 02, 2007 12:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 8 krát

Poslaťod Vlasyk » Ned Nov 02, 2008 11:24 pm

Product code si menil? Lebo si nespominal. Bohuzial najnovsie NSU uz neponukaju reinstall povodneho cisla fw (nemusi byt tak ale u vsetkych fonov). V tomto pripade si nahrany a musis cakat na dalsi vyssi fw. Potom jedine servis, alebo riskantny zasah cez Phoenix. Bohuzial zatial sa nikto neodhodlal napisat s nim postup...
Samsung Galaxy S3 ICS
Samsung Galaxy S3
ICS

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 3
Registrovaný: Ned Apr 06, 2008 12:00 am
Bydlisko: Vranov n/T
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod BRTTO » Pon Nov 03, 2008 1:20 am

Uz som to rozchodil. Nemal som zmeneny code teraz to uz bezi ako ma.
Nokia E65 2.0633.65.01 SanDisk 2GB
Nokia N95 30.0.015 SanDisk 4GB

Ďalej

Späť na (SYM) PORADŇA

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist