Smartmobil.sk Google+ Facebook Twitter

Garmin Slovakia TOPO v4 unlocked IMG

Mapy pre Garmin...nič iné sem nepatrí!!!

Moderátor: Moderátor

Užívateľ 1/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 227
Registrovaný: Str Dec 09, 2009 10:13 pm
Poďakoval: 5 krát
Obdržal poďakovanie: 40 krát

Garmin Slovakia TOPO v4 unlocked IMG

Poslaťod marian_r » Uto Dec 11, 2012 10:33 am

Garmin Slovakia TOPO v4 unlocked IMG

Homepage:
Kód: Vybrať všetko
Obsah tagu CODE je skrytý pre návštevníkov, prosím zaregistrujte a prihláste sa



Nová odomknutá TOPO mapa Slovenska. Tak sme sa aj na Slovensku dožili novšej topografickej mapy

gmapprom.img
Kód: Vybrať všetko
Obsah tagu CODE je skrytý pre návštevníkov, prosím zaregistrujte a prihláste sa


Obrázok

zdroj: forum.n73.eu
SAMSUNG S5830 rom the ultimatum v4.7 final
Nokia C5
Nokia E51 -220.34.37
RM-244 (260.02)

Užívateľ 0/5
Príspevky: 1
Registrovaný: Ned Dec 30, 2012 7:17 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: Garmin Slovakia TOPO v4 unlocked IMG

Poslaťod ivan.p » Ned Dec 30, 2012 7:31 pm

da sa tato mapa pouzit v programe basecamp ak ju napirklad nahram na usb kluc? chcem sa vyhnut neustalemu pripajaniu/odpajaniu garmina na usb. ak ju staci dat na usb kluc aky je postup? Jednoduche kopirovanie do zlozky garmin mi nepomohlo, snazil som sa hladat navod ako to spojazdnit ale nic som nenasiel ,nemam sajn kde hladat.
Dakujem za trpezlivost
asus tf300t v1

Užívateľ 0/5
Príspevky: 18
Registrovaný: Sob Aug 07, 2010 7:23 pm
Bydlisko: uk
Poďakoval: 14 krát
Obdržal poďakovanie: 22 krát

Re: Garmin Slovakia TOPO v4 unlocked IMG

Poslaťod satan » Sob Jan 05, 2013 3:14 am

ja som ju hodil na microSD kartu ktoru mam v citacke, mapu som hodil do zlozky "garmin". Basecamp som stiahol z garmin stranky + hned si stiahol update. Karta je nacitana vlavo a aj mapa. Predpokladam ze na usb to nepojde. Otestovane na normalnej sd kart v notebooku citacke= ide fajn. Aj usb ide.
Xiaomi Redmi 3 pro miui cz 8

Užívateľ 0/5
Príspevky: 4
Registrovaný: Uto Nov 22, 2011 8:45 pm
Poďakoval: 1 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: Garmin Slovakia TOPO v4 unlocked IMG

Poslaťod bond35 » Ned Jan 06, 2013 1:24 pm

podarte mi niekto ako tuto mapu dostanem do MAPSOURCE?
garmin edge 705

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 454
Registrovaný: Ned Jún 08, 2008 12:00 am
Poďakoval: 11 krát
Obdržal poďakovanie: 14 krát

Re: Garmin Slovakia TOPO v4 unlocked IMG

Poslaťod Blekota » Ned Jan 06, 2013 4:35 pm

Čím viem používať tieto mapy v androide?
Xperia Z1 no root
Galaxy Tab 2

Užívateľ 0/5
Príspevky: 14
Registrovaný: Pon Mar 22, 2010 5:37 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 2 krát

Re: Garmin Slovakia TOPO v4 unlocked IMG

Poslaťod mexo » Pon Jan 07, 2013 8:40 pm

Blekota: Ak najdes navigaciu od Garminu pre Android, tak tie mapy ti pojdu na nej. Neviem ale o tom, ze by nejaka taka existovala.
Opravte ma prosim, ak sa mylim.
GT-i5801 Android Froyo
Garmin nüvi 255

Aktívny užívateľ
Príspevky: 71
Registrovaný: Pia Feb 20, 2009 9:07 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: Garmin Slovakia TOPO v4 unlocked IMG

Poslaťod vlasti » Pon Jan 07, 2013 9:02 pm

Pre slovensko nieje.
iPhone 4S iOS 6.0.1
HTC Sensation
HTC HD2 ROM 1.66
N95 8G+cer.key
SW 31.0.017
Garmin XT 5.00.50
Sygic 7.70 1458D
nDrive

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 24
Registrovaný: Uto Jún 17, 2008 12:00 am
Poďakoval: 2 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: Garmin Slovakia TOPO v4 unlocked IMG

Poslaťod josip01 » Uto Feb 12, 2013 6:55 pm

mexo napísal:Blekota: Ak najdes navigaciu od Garminu pre Android, tak tie mapy ti pojdu na nej. Neviem ale o tom, ze by nejaka taka existovala.
Opravte ma prosim, ak sa mylim.

existuje aj pre android(je aj tu na fore). ozivil som Street pilot na Honore. este ho potrebujem otestovat s mapami.
HUAWEI HONOR (U8860) Android ICS 4.0.3 ROOT
Orange Boston
HUAWEI HONOR (U8860)
Orange Boston
Nokia 6120 Classic f.w.06.01h*ck

Aktívny užívateľ
Avatar užívateľa
Príspevky: 54
Registrovaný: Uto Jan 08, 2013 11:57 am
Poďakoval: 28 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: Garmin Slovakia TOPO v4 unlocked IMG

Poslaťod Raptor » Uto Feb 19, 2013 3:24 pm

FOR MAPSOURCE navod instalacie je vnutri :-)...

Odomkneme k*g*n s MAP ID & IMEI ...klasika cez Official Mapsource a nasledne do zariadenia s Patchnutym MapSource MapSource v6.16.3

ak by nesla ako odomknuta staci použit na kompletny image GarminUnlockerAlternativev7.1.6

Kód: Vybrať všetko
Obsah tagu CODE je skrytý pre návštevníkov, prosím zaregistrujte a prihláste sa


Obrázok

Have fun !!
Nokia N8 Belle 1511
SG 5830 ROOT SuperUser CyanogenMod 7.2

Užívateľ 0/5
Príspevky: 1
Registrovaný: Uto Feb 12, 2013 2:03 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: Garmin Slovakia TOPO v4 unlocked IMG

Poslaťod filipkel » Uto Mar 12, 2013 6:36 am

mapa sa mi nezobrazuje v MapSource, spustil som ju ako administrator cez install.bat, mapa sa zapisala do registrov - skontroloval som to cez regedit. Ked vsak spustim MapSource (ver 6.16.3), tak mi neponuka novu mapu na odomknutie. Maturujem nad tym uz aspon hodinu, neviete mi s tym pomoct?
HTC Desire X ice cream sandwitch

Užívateľ 0/5
Príspevky: 1
Registrovaný: Sob Mar 23, 2013 1:50 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: Garmin Slovakia TOPO v4 unlocked IMG

Poslaťod putzig » Ned Mar 24, 2013 5:45 pm

Raptor napísal:FOR MAPSOURCE navod instalacie je vnutri :-)...

Odomkneme k*g*n s MAP ID & IMEI ...klasika cez Official Mapsource a nasledne do zariadenia s Patchnutym MapSource MapSource v6.16.3

ak by nesla ako odomknuta staci použit na kompletny image GarminUnlockerAlternativev7.1.6

Kód: Vybrať všetko
Obsah tagu CODE je skrytý pre návštevníkov, prosím zaregistrujte a prihláste sa


Obrázok

Have fun !!


Nech robim, co robim nemozem odomknut mapy na mojom GPS. Na Mapsource je vsetko v pohode,ale ked mapu natiahnem do GPS, tak mi vyhodi hlasenie : Nelze odemknout mapy...
htchtchtc 123

Aktívny užívateľ
Príspevky: 88
Registrovaný: Uto Sep 14, 2010 1:15 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: Garmin Slovakia TOPO v4 unlocked IMG

Poslaťod fipo77 » Pon Jún 17, 2013 1:59 pm

Ahojte, ja by som chcel pouzivat basecamp na vypocet trasy v pocitaci, aby som videl prevysenia a tak, ale ked nakopirujem odomknute img na kartu a strcim ju do pc, tak basecamp ju sice uvidi (tu mapu), ale nemozem pouzivat nastroje ako trasa atd. Je to vysedene.

Ako mam dostat mapu do pc, aby som s nou mohol naplno pracovat?

Velika vdaka za odpovede.

Fipo
Samsung Galaxy S4 Official 4.2.2
Samsung Galaxy S II Rootbox
HTC Desire S-OFF
HBOOT: STOCK
ROM: Sandvold's ICS
RADIO: 32.56.00.32U_5.17.05.23
RECOVERY: 4EXT RECOVERY TOUCH (always the last one)

Samsung Galaxy S2
ROM: AndyX ROM 12.1

Užívateľ 0/5
Príspevky: 1
Registrovaný: Uto Júl 30, 2013 2:44 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: Garmin Slovakia TOPO v4 unlocked IMG

Poslaťod saatanasti » Uto Aug 27, 2013 12:35 pm

zdravím, stiahol som mapu od marian_r a ked chcem mapu nainstalovat do mapsource cez MapsetToolkit, vyhodí túto tabulku... vie mi niekto poradiť čo s tým? čo to znamená??
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
iPhone5 with android 4.0.4

Užívateľ 0/5
Príspevky: 3
Registrovaný: Štv Aug 15, 2013 10:51 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: Garmin Slovakia TOPO v4 unlocked IMG

Poslaťod stevko » Štv Aug 29, 2013 11:51 pm

Dobrý deň.

Páni porebujem poradiť ako túto mapu otvorím v Mapsource a ako ju poslať do zariadenia. Mám ju odomknutú,
v BaseCamp mi ide otvoriť ale nejde mi s ňou nič spraviť. V Mapsource ju nedokážem vôbec otvoriť. Vidím, že vo fóre sú fotografie
tejto mapy v Mapsource ale mne to proste nejde. Neviem kde robím chybu pretože všetky ostatné mapy turistické aj cestné v pohode otvorím
apošlem do zariadneia ale táto TopoSlovakia 4 nejde. Keď ju aj stiahnem s uložto a chcem rozbaliť tak mi to vždy napíše operácia prerušená a aj
návod vo Word je prázdny tak ako väčšina súborov ktoré sú v balíku spolu s mapou. Neviem čo stým robiť.
GPS navigácia Garmin 765T

Užívateľ 0/5
Príspevky: 49
Registrovaný: Ned Aug 29, 2010 3:57 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: Garmin Slovakia TOPO v4 unlocked IMG

Poslaťod jano101 » Ned Sep 01, 2013 1:25 pm

aké ID má Slovakia TOPO v4
aby som ju mohol odomknúť
Nokia 5800 V52.0.007

Ďalej

Späť na Garmin - mapy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: PoloSVK a 1 hosť

TOPlist