Smartmobil.sk Google+ Facebook Twitter

Podpora jazdných pruhov

Tu môžete diskutovať o problémoch, riešeniach a skúsenostiach. Pre každý NOVÝ problém vytvorte tému. Riešenia sa potom zakomponujú do hlavných tém a téma tu bude zmazaná.

Moderátor: Moderátor

Užívateľ 2/5
Príspevky: 3
Registrovaný: Pon Jún 29, 2009 8:24 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Podpora jazdných pruhov

Poslaťod Chipsik » Str Aug 31, 2011 8:22 am

Ahoj, vie niekto ako sa to doinstaluje na navigaciach kde predtym nebola podpora jazdných pruhov ,mám na mysli napr. typ GARMIN Nuvi 1300 ?Bude to v programe samotnej navi alebo v mapách ?

Moderátor
Avatar užívateľa
Príspevky: 1844
Registrovaný: Sob Mar 01, 2008 1:00 am
Poďakoval: 2 krát
Obdržal poďakovanie: 27 krát

Re: Podpora jazdných pruhov

Poslaťod jlp » Str Aug 31, 2011 9:51 am

mal by to byt samostatny subor. k IMG... :) nazov ale neviem. :(
iPhone 7 256GB iOS 10.1
MBP Retina 13.3" Early 2015
400Mbps Down / 40Mbps Up

Užívateľ 0/5
Príspevky: 32
Registrovaný: Str Feb 08, 2012 8:50 pm
Bydlisko: Trenčín - SLOVENSKO
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 4 krát

Podpora jazdných pruhov pre 2012.30

Poslaťod triplex6969 » Str Feb 08, 2012 9:02 pm

Nainstaloval som mapove podklady pre Garmin 2012.30. Na povodnych mapovych podkladoch a mame tusim 2011.30 sa ukazuje podpora jazdnych pruhov. No na novej mape pri tej istej trase nie. Je na to potrebny specialny subor? Vie mi niekto s tym poradit? Mam GARMIN nuvi 1390 a ten to podporuje. Dakujem
GARMIN nuvi 1390 Software Version 5.80
Nokia Lumia 920 Cyan
TripleX

Užívateľ 4/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 111
Registrovaný: Ned Okt 05, 2008 12:00 am
Bydlisko: Bratislava
Poďakoval: 2 krát
Obdržal poďakovanie: 2 krát

Re: Podpora jazdných pruhov

Poslaťod kmttrinity » Str Feb 08, 2012 10:27 pm

Skus si stiahnut toto

D2504060A
Kód: Vybrať všetko
Obsah tagu CODE je skrytý pre návštevníkov, prosím zaregistrujte a prihláste sa


alebo toto

D3084030A
Kód: Vybrať všetko
Obsah tagu CODE je skrytý pre návštevníkov, prosím zaregistrujte a prihláste sa


Skus najprv to prve hodit tam kde mas mapy a odskusat.Ak nepojde skus to druhe.

Ale nie som si isty ci to pojde aj na tvojej navigacii.Ale urcite nic nepokazis aj ked ti to nepojde.Potom to jednoducho len zmazes .
Samsung Galaxy S IV Mini Android 4.2.2
NOKIA N8 HTC Desire X S3 mini N95 8GB Black

Užívateľ 0/5
Príspevky: 32
Registrovaný: Str Feb 08, 2012 8:50 pm
Bydlisko: Trenčín - SLOVENSKO
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 4 krát

Re: Podpora jazdných pruhov

Poslaťod triplex6969 » Štv Feb 09, 2012 7:06 pm

Velmi pekne dakujem za radu. Uz to kopirujem ale este som sa chcel spytat. Ja mam Garmin nuvi 1390. V pamati mam mapove podk. 2011.30. Plus som kupil 8GB SD kartu a tam som hodil odomknute map. pod. 2012.30. Na karte je jediny adresar : garmin a tam gmapsupp.img a tam mam nakopirovat tie tvoje na podporu jazdnych pruhov alebo potom mam v pamati pristroja adresar: .System tam je gmapprom.img a je tam podadresar JCV a pod nim su subory : D1281050A.JCV a D1281050.sum a D1281070A.JCV. Teraz neviem kde nakopirovat tie tvoje? Inak ked vytiahnem kartu tak sa mi da zapnut povodna mapa a tam idu aj jazdne pruhy ale prestala mi ist polozka zadaj krajinu ale ked to obidem a zadam aj mesto v inej krajine tak to ide. To je v poriadku? No ked zastrcim kartu idu iba nove mapove 2012.30 tam idu aj krajiny len tie pruhy nie ... Zatial dakujem moc za tvoju pomoc ...
GARMIN nuvi 1390 Software Version 5.80
Nokia Lumia 920 Cyan
TripleX

Užívateľ 4/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 111
Registrovaný: Ned Okt 05, 2008 12:00 am
Bydlisko: Bratislava
Poďakoval: 2 krát
Obdržal poďakovanie: 2 krát

Re: Podpora jazdných pruhov

Poslaťod kmttrinity » Štv Feb 09, 2012 7:22 pm

No tak to skus ako pokus ...omyl.Jednoducho napisane,odskusaj to hodit na kartu tak isto do podadresara JCV ci to pojde,.Pripadne by som si zazalohoval z garminu subor gmapprom + ten adresar JCV ....potom zmazal a nahodil tam tu novu mapu + JCV.Odskusal....a ked nepojde tak by som to vsetko nahodil spat tak ako to bolo.
Ale je to uz len na tebe ci mas odvahu trosku carovat.
Samsung Galaxy S IV Mini Android 4.2.2
NOKIA N8 HTC Desire X S3 mini N95 8GB Black

Užívateľ 0/5
Príspevky: 32
Registrovaný: Str Feb 08, 2012 8:50 pm
Bydlisko: Trenčín - SLOVENSKO
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 4 krát

Re: Podpora jazdných pruhov

Poslaťod triplex6969 » Štv Feb 09, 2012 7:38 pm

Tak na SD karte kde mam mapove 2012.30 som do adresara garmin nakporivoal oba subory od teba navyse som tam vytvoril aj podadresar JCV a tam nakopiroval oba tvoje subory a uz to ide. Uz ukazuje krizovatky resp. navadzanie jazdnych pruhov teda to foto. Vidim ze su tam uz aj pridane niektore v BA. Akurat to ide nejako dost pomaly to nacitavanie ked dam ze ukaz krizovatku. Ale pocitam ze kedze to ide s SD karty mozno je to take pomalsie ako s pamate navigacneho. Takze si fachman a moc ti dakujem naozaj neocenitelny ludia ako ty. Dakujem ... :thumbup:
GARMIN nuvi 1390 Software Version 5.80
Nokia Lumia 920 Cyan
TripleX

Užívateľ 4/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 111
Registrovaný: Ned Okt 05, 2008 12:00 am
Bydlisko: Bratislava
Poďakoval: 2 krát
Obdržal poďakovanie: 2 krát

Re: Podpora jazdných pruhov

Poslaťod kmttrinity » Štv Feb 09, 2012 9:09 pm

Nemas za co.......ved na to sme tu.Ja som z tohto fora tiez nacerpal strasne vela informacii ktore som dokazal patricne vyuzit.A tak isto mi tu par ludi pomohlo.
Tak nech ta stastne navigacia dovedie kam budes potrebovat.
Samsung Galaxy S IV Mini Android 4.2.2
NOKIA N8 HTC Desire X S3 mini N95 8GB Black

Aktívny užívateľ
Príspevky: 150
Registrovaný: Štv Jún 14, 2012 2:08 pm
Poďakoval: 47 krát
Obdržal poďakovanie: 5 krát

Re: Podpora jazdných pruhov

Poslaťod ab021 » Ned Júl 28, 2013 5:19 pm

Ahoj. Nemá niekto podporu jazdných pruhov pre mapové podklady 2014.10? THX
Samsung Galaxy ACE4
Honor 7 Lite

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1022
Registrovaný: Pon Aug 11, 2008 12:00 am
Bydlisko: Slovensko
Poďakoval: 38 krát
Obdržal poďakovanie: 22 krát

Re: Podpora jazdných pruhov

Poslaťod NIC61 » Ned Júl 28, 2013 8:37 pm

skus...
Kód: Vybrať všetko
Obsah tagu CODE je skrytý pre návštevníkov, prosím zaregistrujte a prihláste sa
Samsung Galaxy Note4 (No Root) Fw. 6.0.1

Aktívny užívateľ
Príspevky: 150
Registrovaný: Štv Jún 14, 2012 2:08 pm
Poďakoval: 47 krát
Obdržal poďakovanie: 5 krát

Re: Podpora jazdných pruhov

Poslaťod ab021 » Ned Júl 28, 2013 10:03 pm

To je také veľké? Kde sa súbor .JVC v Garmine nakopíruje. Som začiatočník.
Samsung Galaxy ACE4
Honor 7 Lite

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1022
Registrovaný: Pon Aug 11, 2008 12:00 am
Bydlisko: Slovensko
Poďakoval: 38 krát
Obdržal poďakovanie: 22 krát

Re: Podpora jazdných pruhov

Poslaťod NIC61 » Pon Júl 29, 2013 9:11 am

v tejto teme to maš popisane kde to ma ist...
Samsung Galaxy Note4 (No Root) Fw. 6.0.1

Aktívny užívateľ
Príspevky: 150
Registrovaný: Štv Jún 14, 2012 2:08 pm
Poďakoval: 47 krát
Obdržal poďakovanie: 5 krát

Re: Podpora jazdných pruhov

Poslaťod ab021 » Pon Júl 29, 2013 1:26 pm

Skúšal som súbor JCV nainštaľovať
1. Do adresára Garmin (tam, kde sú mapy)
2. Vytvoril som podadresár JCV a do neho súbor
3. Nakopíroval som súbor JCV do POI
a ani v jednom prípade podpora jazdných pruhov nefunguje.
Samsung Galaxy ACE4
Honor 7 Lite

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1022
Registrovaný: Pon Aug 11, 2008 12:00 am
Bydlisko: Slovensko
Poďakoval: 38 krát
Obdržal poďakovanie: 22 krát

Re: Podpora jazdných pruhov

Poslaťod NIC61 » Pon Júl 29, 2013 5:59 pm

a skusil si subor JCV dat k mape bez Podadresara JCV ?
Samsung Galaxy Note4 (No Root) Fw. 6.0.1

Aktívny užívateľ
Príspevky: 150
Registrovaný: Štv Jún 14, 2012 2:08 pm
Poďakoval: 47 krát
Obdržal poďakovanie: 5 krát

Re: Podpora jazdných pruhov

Poslaťod ab021 » Pon Júl 29, 2013 8:33 pm

Áno skúsil, ale nefunguje. Podporuje E52 vôbec jazdné pruhy? Podľa toho, čo som čítal, asi sa márne snažím spojazdniť Podporu jazdných pruhov.
Samsung Galaxy ACE4
Honor 7 Lite

Späť na Garmin - voľná diskusia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist