Smartmobil.sk Google+ Facebook Twitter

cyklo a topo mapa rakuska

Tu môžete diskutovať o problémoch, riešeniach a skúsenostiach. Pre každý NOVÝ problém vytvorte tému. Riešenia sa potom zakomponujú do hlavných tém a téma tu bude zmazaná.

Moderátor: Moderátor

Užívateľ 0/5
Príspevky: 4
Registrovaný: Uto Nov 22, 2011 8:45 pm
Poďakoval: 1 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

cyklo a topo mapa rakuska

Poslaťod bond35 » Uto Nov 22, 2011 10:34 pm

ahojte, prehladal som to tu ale nikde som nenasiel cyklo a topo mapu rakuska tak ak mi mozete niekto pomoct bude moc vdacny
garmin edge 705

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 30
Registrovaný: Pia Okt 15, 2010 12:43 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 1 krát

Re: cyklo a topo mapa rakuska

Poslaťod kacer.a » Str Nov 23, 2011 8:21 am

Na rakouských stránkách Garminu o "cyklo" nic nepíšou (ale má němčina není zrovna ideální) a "topo" zkus toto:
Kód: Vybrať všetko
Obsah tagu CODE je skrytý pre návštevníkov, prosím zaregistrujte a prihláste sa
nebo
Kód: Vybrať všetko
Obsah tagu CODE je skrytý pre návštevníkov, prosím zaregistrujte a prihláste sa

já je nezkoušel, jen hledal
Edit: vyzkoušen první link, MapID: 467, klasicky nainstalovat do MapSource a odemknout JetMousem.
Huawei Ascend G300 B895
Nokia 5230 40.0.003

Užívateľ 0/5
Príspevky: 4
Registrovaný: Uto Nov 22, 2011 8:45 pm
Poďakoval: 1 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: cyklo a topo mapa rakuska

Poslaťod bond35 » Str Nov 23, 2011 9:50 pm

diky moc
garmin edge 705

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 30
Registrovaný: Pia Okt 15, 2010 12:43 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 1 krát

Re: cyklo a topo mapa rakuska

Poslaťod kacer.a » Str Nov 23, 2011 10:02 pm

Ještě bych poprosil adminy, aby přesunuly toto vlákno do map.
Huawei Ascend G300 B895
Nokia 5230 40.0.003

Užívateľ 0/5
Príspevky: 4
Registrovaný: Uto Nov 22, 2011 8:45 pm
Poďakoval: 1 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: cyklo a topo mapa rakuska

Poslaťod bond35 » Pon Jan 09, 2012 11:18 pm

konecne som sa dostal k tomu v zime, aby som si nahodil tu mapu, a nie su tam cyklotrasy
garmin edge 705

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 8
Registrovaný: Pon Okt 27, 2008 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: cyklo a topo mapa rakuska

Poslaťod sigimoon » Pia Jan 24, 2014 10:19 pm

pls nasiel som topo rakuska v 3 do map source. 1 nejde mi to za nic na svete odomknut. online my to vygenerovany kod neberie. ak by niekto vedel polopaticky navod ako to odomknut a spravit z toho odomknuty image. vopred 1000x diky

-- autoeditácia príspevku Pia 24. Jan, 2014 22:09 --

No konecne sa mi to po 2 hodinach podarilo. ak by mal niekto zaujem tu je topo rakuska v3 odomknuty img
Kód: Vybrať všetko
Obsah tagu CODE je skrytý pre návštevníkov, prosím zaregistrujte a prihláste sa

heslo: smartmobil
Naposledy upravil sigimoon dňa Štv Júl 31, 2014 11:10 pm, celkovo upravené 2
Dôvod: Externé linky do CODE! Prečítaj si pravidlá!

Späť na Garmin - voľná diskusia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist