Smartmobil.sk Google+ Facebook Twitter

GarminMobileXT v5.00.60 S60v3/S60v5

Tu môžete diskutovať o problémoch, riešeniach a skúsenostiach. Pre každý NOVÝ problém vytvorte tému. Riešenia sa potom zakomponujú do hlavných tém a téma tu bude zmazaná.

Moderátor: Moderátor

Aktívny užívateľ
Príspevky: 112
Registrovaný: Pon Sep 19, 2011 4:25 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 6 krát

Re: GarminMobileXT v5.00.60 S60v3/S60v5

Poslaťod Pepa112 » Pon Apr 01, 2013 10:47 am

Kluci mam Garmin 5.00.50s60.9,maly problem,,respektive velky..pri spusteni to hleda pouze bluetoth zarizeni,ignoruje to interni GPS modul v Nokia 808 PURE s FP 2.... Nevite co s tim ???? Prosim,prosim,mel jsem vzdy Sygic,s touhle navigaci zatim plavu a ucim se,diky za kazdou radu....
Nokia 808 PURE Belle FP2 Hack Norton, instal server 1.7
Kindle Paperwhite 5.3.3
...............................................................

Moderátor
Avatar užívateľa
Príspevky: 3143
Registrovaný: Uto Jún 22, 2010 5:38 pm
Bydlisko: Nemcovce [PO]
Poďakoval: 117 krát
Obdržal poďakovanie: 165 krát

Re: GarminMobileXT v5.00.60 S60v3/S60v5

Poslaťod wirer » Pon Apr 01, 2013 11:58 am

skontroluj si Nastavenia - Nastavenia aplikácií - Určenie polohy - Nájsť moju polohu - Spôsob určenia polohy čo tam máš povolené
LG G3 D855 32GB 6.0 Marshmallow
Lenovo IdeaPad 100s Windows 10
Lenovo Vibe K5 Note | HP ProBook 4540s | Fabia III Combi 1.2 TSI 81kW
& nádherná manželka ;-)

Aktívny užívateľ
Príspevky: 112
Registrovaný: Pon Sep 19, 2011 4:25 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 6 krát

Re: GarminMobileXT v5.00.60 S60v3/S60v5

Poslaťod Pepa112 » Pon Apr 01, 2013 12:14 pm

Uz to jde,diky,musel jsem nechat bezet na pozadi aplikaci jinou,cou pouziva interni modul,pak ho to naslo,huraaaa,,,,,,
Nokia 808 PURE Belle FP2 Hack Norton, instal server 1.7
Kindle Paperwhite 5.3.3
...............................................................

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 45
Registrovaný: Ned Máj 31, 2009 12:00 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 3 krát

Re: GarminMobileXT v5.00.60 S60v3/S60v5

Poslaťod hubak » Str Jún 12, 2013 8:40 pm

majky2223 napísal:Veľká vĎaka :clap: :clap: :clap:
Funguje to !! Len doplním, že tento postup teba opakovať pred každým písaním v garmine, nestačí to spraviť len raz. V garmine, potom treba kliknuť tam kde bliká kurzor a chvíľu podržať a vybehne klávesnica. (niekedy to nabehne až po druhom kliknutí na ten kurzor).
Ešte raz veľká vďaka :thumbup:


Mne na n8 belle refresh, klavesnica vyskoci ked sa zobrazi okienko v ktorom blika kurzor, kde chcem pisat, jednoducho zablokujem s bocnym posuvnym tlacitkom a opätovnym odblokovanim asi po 5sek. Snad nto iekomu pomoze :)
Samsung Galaxy Note 4 6.0.1
Samsung Galaxy Note II v4.4.2 N7100XXUFNE1 root

Aktívny užívateľ
Príspevky: 153
Registrovaný: Štv Jún 14, 2012 2:08 pm
Poďakoval: 47 krát
Obdržal poďakovanie: 5 krát

Re: GarminMobileXT v5.00.60 S60v3/S60v5

Poslaťod ab021 » Štv Aug 08, 2013 10:16 am

Dobrý deň. Poprosím niekoho o radu. Mám na Nokii E52 nainštaľovaný GPS Garmin s mapovými podkladmi NT 2014.10. Mám problém v tom, že pokiaľ chcem zadať adresu pre hľadanie cieľa, tak mi vypíše, že sa žiadne zhody nenašli. Keď však nájdem cieľ z mapy, tak funguje všetko v poriadku. Pretože hľadanie cieľa z mapy je zdĺhavé, poprosím o radu, ako zapnúť hľadanie zo zadaných údajov(štát, mesto, ulica, popisné číslo). Už som preinštaľoval verziu 5.00.50 na ver. 5.00.60, ale bez výsledku. Stále nevie hľadať cieľ podľa adresy. THX
Samsung Galaxy ACE4
Honor 7 Lite

Užívateľ 0/5
Príspevky: 4
Registrovaný: Uto Sep 24, 2013 8:10 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 1 krát

Re: GarminMobileXT v5.00.60 S60v3/S60v5

Poslaťod nokianokia » Uto Sep 24, 2013 8:58 pm

Ak ti nenaskočí klávesnica pri hladaní štátu jednoducho vyjdi a znova chod do garminu a už ti pojde. To isté treba spraviť aj pri meste, ulici....
Naposledy upravil nokianokia dňa Pia Aug 01, 2014 12:22 am, celkovo upravené 2
Dôvod: Necituj posledný príspevok, prečítaj si pravidlá!
nokia c7 c7

Aktívny užívateľ
Príspevky: 153
Registrovaný: Štv Jún 14, 2012 2:08 pm
Poďakoval: 47 krát
Obdržal poďakovanie: 5 krát

Re: GarminMobileXT v5.00.60 S60v3/S60v5

Poslaťod ab021 » Uto Sep 24, 2013 10:02 pm

Klávesnica naskočí, ale keď zadám údaje (štát-najde, mesto-nájde, ulicu-nanájde), a vypíše mi, ža sa žiadne zhody nanašli. Keď si nájdem ulicu na mape, tak tam je a potom, keď dám navigovať všetko funguje. Už sa mi stalo, že mi nenašlo ani mesto, hoci v mapových podkladoch sa toto mesto nachádza.
Samsung Galaxy ACE4
Honor 7 Lite

Moderátor
Avatar užívateľa
Príspevky: 1915
Registrovaný: Pia Mar 28, 2008 1:00 am
Bydlisko: Beside my family
Poďakoval: 162 krát
Obdržal poďakovanie: 102 krát

Re: GarminMobileXT v5.00.60 S60v3/S60v5

Poslaťod Jh.soft.serv » Str Sep 25, 2013 7:38 am

Len ma napadlo, asi nemas dohraty v zariadeni aj img subor pre adresy, precitaj si napr.
Kód: Vybrať všetko
Obsah tagu CODE je skrytý pre návštevníkov, prosím zaregistrujte a prihláste sa

a tiež viewtopic.php?f=93&t=4943&p=69495&hilit=slovakia+adresy#p69495
LG Nexus 5 32GB (D821) Android 7.1.2, lineage-14.1 - 2017xxyy, root
Samsung S5 mini Android 6.0.1 G800FTMS1CQA1, no root
Potrebné informácie skúste najprv pohľadať v príslušných témach a až potom sa pýtajte. Ďakujem.

Aktívny užívateľ
Príspevky: 153
Registrovaný: Štv Jún 14, 2012 2:08 pm
Poďakoval: 47 krát
Obdržal poďakovanie: 5 krát

Re: GarminMobileXT v5.00.60 S60v3/S60v5

Poslaťod ab021 » Str Sep 25, 2013 8:21 am

To je pravda. Nedohrával som iný img súbor. Mám nahrané mapové podklady NT 2014.10. Skúsim nájsť Slovakia adresy a dohrať. Dám vedieť výsledok. Aká je najnovšia verzia Slovakia adresy?
Samsung Galaxy ACE4
Honor 7 Lite

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 2453
Registrovaný: Štv Apr 01, 2010 7:18 pm
Bydlisko: Banská Bystrica
Poďakoval: 446 krát
Obdržal poďakovanie: 598 krát

Re: GarminMobileXT v5.00.60 S60v3/S60v5

Poslaťod ja_som » Str Sep 25, 2013 8:23 am

Mám pocit, že Slovakia adresy vyšli iba jedny v1.1
Nexus 7 II 16GB Lineage OS 14.1
Nexus 5X White 16GB Android O DP2 root

Užívateľ 0/5
Príspevky: 4
Registrovaný: Uto Sep 24, 2013 8:10 pm
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 1 krát

Re: GarminMobileXT v5.00.60 S60v3/S60v5

Poslaťod nokianokia » Štv Sep 26, 2013 12:27 pm

Cavte otázka možno blbá, na C7 nokia sa dajú inštalovať
Garmin 3D mapy?
nokia c7 c7

Užívateľ 0/5
Príspevky: 5
Registrovaný: Sob Nov 10, 2012 8:30 am
Poďakoval: 5 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: GarminMobileXT v5.00.60 S60v3/S60v5

Poslaťod TomaskiVIP » Sob Jan 25, 2014 8:57 pm

Chtel bych se zeptat kdyz mam na karte ve slozce Garmin slozku pro fotografie a kdyz tam nejakou vlozim kde ji potom v najdu kdyz spustim aplikaci na mobilu?
Nokia 5800 60

Naspäť

Späť na Garmin - voľná diskusia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia

TOPlist