Smartmobil.sk Google+ Facebook Twitter

...stara tema pre Windows Mobile...

Tu môžete diskutovať o problémoch, riešeniach a skúsenostiach. Pre každý NOVÝ problém vytvorte tému. Riešenia sa potom zakomponujú do hlavných tém a téma tu bude zmazaná.

Moderátor: Moderátor

emporioRAW

Poslaťod emporioRAW » Uto Nov 25, 2008 4:21 pm

:D diky moc... pecka ! ! ! funguje to perfektne.

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1
Registrovaný: Štv Dec 04, 2008 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod Sparko » Str Dec 10, 2008 6:41 pm

mám HP iPAQ hw6515d windows mobile 2003
garmina som nainštaloval, ale nemôžem nastaviť anténu.
stále hladá len cez bluethot. je tam interná GPS anténa.
môže my niekto poradiť?

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 36
Registrovaný: Štv Júl 24, 2008 12:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod Jacksvk » Štv Dec 18, 2008 7:33 pm

nemas tam SW.unl asi spravene alebo nie spravne preto ti to asi robi

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1
Registrovaný: Pon Dec 22, 2008 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Nejnovejsi mapy SK a CZ?

Poslaťod RadomirD » Pon Dec 22, 2008 3:44 pm

Ahoj,

prosím o radu, ktere mapy jsou nejnovejsi? - pro slovensko a cesko? - nejlepe tak aby se dala trasa planovat bez prepinani mapy

diky

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 28
Registrovaný: Ned Dec 14, 2008 1:00 am
Bydlisko: Medzi PC a kreslom
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod Jarki » Str Dec 24, 2008 12:45 am

ja mam otazku bude mozne prepojenie mobilu s PDA aby mobil splnal funkciu GPS modulu ?
Tyhle keci si nech na koledu...
Tropická búrka
------------------------------------------------
E51 - 8GB - FW 220.34.37 H°cked
N95 8GB - FW 20.0.016 H°cked GPS Garmin
HP iPAQ rx3715 - Windows Mobile 2003 SE

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 8
Registrovaný: Str Júl 23, 2008 12:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod matoca » Pia Dec 26, 2008 10:34 am

Jarki napísal:ja mam otazku bude mozne prepojenie mobilu s PDA aby mobil splnal funkciu GPS modulu ?


Pokial viem tak E51 nema v sebe GPS modul, takze pripojenie na PDA je zbytocne (navigacia ti nebude fungovat). Potrebujes si dokupit BT GPS modul a ak PDA ma BT tak by nemal byt problem. Ale potom zase nepotrebujes zbytocne spajat MT a PDA.
Apple iPhone 6 16GB FW 8.1.3

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 28
Registrovaný: Ned Dec 14, 2008 1:00 am
Bydlisko: Medzi PC a kreslom
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod Jarki » Pia Dec 26, 2008 10:04 pm

islo mi o 6650 chcel som vediet ci by to bolo mozne alebo ten modul by bol asi najlepsie riesenie ?
Tyhle keci si nech na koledu...
Tropická búrka
------------------------------------------------
E51 - 8GB - FW 220.34.37 H°cked
N95 8GB - FW 20.0.016 H°cked GPS Garmin
HP iPAQ rx3715 - Windows Mobile 2003 SE

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 18
Registrovaný: Uto Jún 10, 2008 12:00 am
Bydlisko: Kosice
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

HTC Touch 3G

Poslaťod mackoke » Pon Jan 05, 2009 11:50 pm

Mam telefon HTC Touch 3G je tam windows mobile 6,1
Nainstaloval som tam Garmin 5 vyliecil som to podla navodu. Najde internu antenu na COM4 ale nenajde ziadny satelit. Sygic najde satelit bez problemov. Kde urobili soudruzi z NDR chybu? :-)))
BlackBerry Q5 OS 10 10.3.1
Samsung Galaxy Tab

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 673
Registrovaný: Sob Dec 06, 2008 1:00 am
Bydlisko: Porta Bohemica
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod Krokodyl » Uto Jan 06, 2009 5:32 pm

NO tak to je záhada, mám na HTC Touch Cruise všechny navigace a není žádný problém. Pokud je port stejný jako v McGuider mělo by to jet bez problémů.
HTC Evo 3D Rom Viper
HTC Sensation rom CoreDroid XE 2.7
zálohovat, ZálohovaT, ZÁLOHOVAT
Čtěte a teprve potom se ptejte FAQ pro Android

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 18
Registrovaný: Uto Jún 10, 2008 12:00 am
Bydlisko: Kosice
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod mackoke » Ned Jan 11, 2009 12:27 am

tak ja mam HTC Touch 3G a okrem sygic sa mi nepodarilo rozchodit nic ine. IGO som skusal ale stale mi pise ze nema mapy. Mapy mam na karte lebo to ma malu internu pamet. A Garmin stale hlada satelit a nic nenajde. teda presne ani Sygic 7.60 mi nechcel najst satelit 7.70 chodi v pohode ale lezie mi na nervy ked mam odbocit do prava a ta pipina mi hlasi ze mam odbocit do lava
BlackBerry Q5 OS 10 10.3.1
Samsung Galaxy Tab

Užívateľ 5/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 673
Registrovaný: Sob Dec 06, 2008 1:00 am
Bydlisko: Porta Bohemica
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod Krokodyl » Ned Jan 11, 2009 3:01 pm

U Garmina bych to viděl na chybu odblokování software, buď špatně vygenerovaný klíč, nebo šatně pojmenovaný sounobor s klíčem SW.UNL.
Igo nevidí mapy?? Na 90% jsi použil špatnou verzi map.
HTC Evo 3D Rom Viper
HTC Sensation rom CoreDroid XE 2.7
zálohovat, ZálohovaT, ZÁLOHOVAT
Čtěte a teprve potom se ptejte FAQ pro Android

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 18
Registrovaný: Uto Jún 10, 2008 12:00 am
Bydlisko: Kosice
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod mackoke » Ned Jan 11, 2009 4:03 pm

Garmin mi najde GPS na com 4 ... presne tak ako sygic .... ale nenajde satelit. S tym odblokovanim neviem ako to zistit ci je spravne odlokovany ale pokial som to neodlokoval ponukal mi len bluethoot pripojenie a po odblokovani som pri GPS mal uz aj dalsie moznosti
Igo mapy som stiahol z tejto stranky spolu s Igo aplikociou .... moze byt ze je to ina verzia?
BlackBerry Q5 OS 10 10.3.1
Samsung Galaxy Tab

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 1
Registrovaný: Ned Jan 18, 2009 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod lik0 » Str Jan 21, 2009 7:35 pm

Prosím Vás aké je ID mapy: SK_Adresy_11
Lebo je to IMG subor (teda zistit sa to cez MapSource nedá)
Diki

Moderátor
Avatar užívateľa
Príspevky: 1844
Registrovaný: Sob Mar 01, 2008 1:00 am
Poďakoval: 2 krát
Obdržal poďakovanie: 27 krát

Re: [22.2.2009] Garmin Mobile XT pre Windows Mobile 5.00.20w

Poslaťod jlp » Pon Feb 23, 2009 1:28 am

aktualizovany prvy prispevok!!!
iPhone 7 256GB iOS 10.1
MBP Retina 13.3" Early 2015
400Mbps Down / 40Mbps Up

Užívateľ 0/5
Avatar užívateľa
Príspevky: 8
Registrovaný: Pon Nov 17, 2008 1:00 am
Poďakoval: 0 krát
Obdržal poďakovanie: 0 krát

Re: [22.2.2009] Garmin Mobile XT pre Windows Mobile 5.00.20w

Poslaťod Beretta92FS » Pon Mar 30, 2009 9:41 pm

Zdravim,mozte mi prosim niekto povedat(detailne) ako odomknem tie mapy v mapsource,lebo po spusteni ALL.bat sa absolutne nic nestane a mozem ho kopirovat do hociktorej zlozky a nepomaha to.Mam to spustit na pa. karte alebo v PC?Kde sa pouziva subor garminunlocker.exe?Vseko ostatne zatial funguje az na to,ze mi nenajde GPS(subor sw.unl mam 100% spravne a na Omnii mi stale vypisuje:nemozem najst gps zariadenie).Poradte prosim

NaspäťĎalej

Späť na Garmin - voľná diskusia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist